Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  781  |  782  |  783  |  784  |  pagina 785  |  786  |  787  |  788  |  789  |  volgende »
rotleven
iedereen pest mij op school. ik ben zo eenzaam ik heb niet eens vrienden. op school schelden ze mij uit en vernederen ze mij om stoer te doen tegen hun vrienden. iedereen haat mij. ik snij mezelf al. ik haat mijn leven. ik wil er een eind aan maken maar ik ben bang. voor wat er na de dood is.
ik lieg tegen mijn ouders en mun psycholoog en zeg tegen ze dat alles goed met me gaat. dat zeg ik met een big smile, maar ik kan dan wel in huilen uitbartsten.
op school vinden ze me deen freak want ik heb mezelf al eens gesneden en dat weet nu mijn hele school.
ik ga een keertje flippen op school en dan ga ik slaan want ze doen niks tegen het pesten dus ik vertel het niet meer.
mensen moeten lachen als ik nadat ik ben uitgescholden of vernedert zeg dat ik de pesters ga slaan. ik heb het helemaal in mijn hoofd zitten. ik sla ze tussen hun ogen of op de wang want die plekkken kan ik goed raken. ik wil dood want dan is er rust en kan niemand mij meer pijn doen.

14-03-2009  |  Naam: andrea  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Gelderland
Waarom
Zoveel ongelukkige mensen, de maatschappij is zo hard, zoveel ongelukkige, zoveel mensen die van elkaar gebruik maken, de zwakke die zijn de lul. Ik wil wat minder gevoelig zijn, ik wil gewoon wat genieten. Ik voel me veelste vaak deppressief, ik zou dat het niet zo was, ik weet waar het vandaan komt, maar laat het eens ophouden. Zelfmoord kan ik ook niet ivm naasten, maar geef mij eens die hartaanval maar.
14-03-2009  |  Naam: O-O  |  Leeftijd: 23  |  Provincie: Gelderland
Het heeft voor mij geen zin meer
Hallo,

Ik ben een meisje van 16 jaar, en ik zit in zak en as.

Mijn ouders zijn 15 jaar geleden gescheiden. Ik bleef bij mijn moeder wonen, en mijn vader trouwde een nieuwe vrouw. Dankzij haar heb ik er een lief broertje en zusje bij.

15 jaar lang, ging ik 1 keer in de 14 dagen naar mijn vader. Ik zag hem vrijwel nooit. Over mijn rug hadden mijn ouders steeds ruzie. Ik stond er midden in..
Toen ik naar de middelbare school ging, kreeg ik steeds vaker ruzie. Mijn moeder en ik waren als water en vuur.
Ik begon mezelf in mijn polsen te snijden. En elke keer wannneer ik stress had, viel ik flauw.
Vorig jaar april, liep een ruzie met mijn moeder zo erg uit de hand, dat ik per direct mijn spullen pakte, en bij mijn vader en stiefmoeder ben gaan wonen.

Mijn moeder heeft Borderline (ofzo?) Een stoornis, waardoor je geen goed contact met de mensen van wie je houdt kunt houden. Heel vervelend allemaal.

Ik ben ontzettend bang voor mijn moeder. Ze heeft me geestelijk mishandelt, volgens mijn psychologen dan.. Ik weet niet wat ik er van vind.

Ik heb haar meerdere malen gezegd dat ik geen contact meer met haar wil. Maar het is en blijft mijn moeder. En dat maakt me erg wanhopig.

Ik snijdt mezelf in mijn polsen als het eventjes niet gaat. Ik weet het niet meer.

In juli kreeg ik verkering met een hele leuke jongen. Die inmiddels mijn ex is. Gister maakte hij het uit.
Ik ben er kapot van. Hij was mijn steun en toeverlaat, ik kon altijd bij hem en zijn ouders terecht.

Met al mijn problemen, die zich na het bij mijn moeder uit huis gaan, eigenlijk alleen maar toenamen.

een kleine opsomming van de dingen die me helemaal slopen..
* Ik ben de jongste in de klas, en ik heb het erg moeilijk met mijn huidige opleiding. Ik heb vaak het idee, da ik het niet meer trek. En dat ik wil stoppen. Het is me gewoon allemaal te moeilijk.
* Ik word telkens weer lastig gevallen door mijn moeder. Iedere keer weer krijgen we ruzie. En dreigt ze met van alles en nog wat. Van haar kant lijkt haar familie mij volkomen te negeren. Want tjaa, mijn moeder is tenslotte onschuldig in deze hele situatie..
* Mijn oma heeft kanker. Ze is ongeneeslijk ziek. Uitgezaaid naar overal en nergens.. Gewoon hopeloos kut.
* Mijn oom sliep een keer bij ons op bank,, en in een dronken bui randde hij me aan. Achteraf bleek dat hij er niet bewust van was, dat dat zoveel invloed op mijn leven had.
* Uiteindelijk kreeg ik ook nog ruzie met mijn danspartner, Hij stopte acuut met dansen. Dansen is mijn leven. En dan het bericht dat je niet verder kan.. Ik ben de cursus overnieuw gaan doen, maar het zou nooit meer worden zoals het was.
* Toen kreeg ik ook nog allemaal van die psychologen. Die niet verder vragen dan: hoe voel je je vandaag? Heel erg fijn dus.. NOT! en als dat praat-wijf, ook nog opmerkingen maakt als:
- je vader is een alcoholist
- ik hoop voor je dat je oma snel dood is, want dan ben je daarvan af..
dan breekt je hart zeker in duizenden stukjes..
* En als je gezin ook nog op het punt staat in te storten,, Want tjaa. ze schijnen niet meer van elkaar te houden,, dan is het toch logisch dat je het helemaal niet meer ziet zitten.

Wanneer dit alles wordt besproken, krijg je ondertussen ook nog te horen dat je op school geen stage mag lopen, omdat het gewoon niet gaat..

Eindelijk aangeland bij dit moment.. Ik voel me enorm kut. Gisteravond heeft mn vriend het uitgemaakt.
Ik was helemaal dol. Als hij me niet vast had gehouden, dan was ik naar het station gegaan, en had ik de trein gepakt naar duitsland. Weg bij alle bekenden.. Ik had mijn plan al helemaal uitgedacht. Daar, in duitsland, zou ik zelfmoord plegen.

Dit is nog steeds wat ik wil. Ik wil gewoon niet meer leven. Mijn hele leven ligt in puin. Het is nooit goed geweest!
Ik moest vandaag werken. Heel gezellig doen tegen de klanten in de winkel.. Dat was echt iets waar ik geen behoefte aan had.. Dus heb vandaag geen flikker gedaan.
Eigenlijk alleen mn polsen door snijden, tot bloeden toe.. Maar ach, dat is nu routinewerk voor mij. Ik doe het zo vaak.

Net mijn sjaal super strak om mijn nek gedraaid. Ik kreeg echt geen lucht.
Ik wou graag doorzetten. Ik was toch alleen thuis, maar helaas ik stikte niet snel genoeg.. Mijn ouders kwamen thuis, dus moest ik gauw doen, alsof er niets was..
Ik wil niet dat iemand ziet hoe ik een eind aan mijn leven maak. Ik wil ook niet dat een bekende me vind. Ten minste. dat geldt zeker voor mijn broertje.

ik weet het niet meer,, ik wil gewoon dood.. =(

14-03-2009  |  Naam: anoniem  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Gelderland
Ik Ben Alleen
ik heb eigenlijk geen zin meer om te leven.
ik ben anders ik zie iedereen gelukkig, iedereen heeft wat ,ik nog niks ben 23 jaar en zit nu pas in mbo niveau2. zoveel jaren weggegooid.
het komt dat thuis nooit thuis is geweest altijd ruzie met elkaar,nu nog steeds.

ik heb vrienden niet veel, maar hun bellen mij nooit ze hebben mij niet nodig ofzo, daarom heb ik meestal niks te doen.

Het ergste is dat ik nooit met een meisje ben geweest ,nog op deze leeftijd. dat maakt mij zo depressief.
iedereen van mijn leeftijd in mij omgeving woon nu samen of is getrouwd hebben kinderen , en ik woon nog bij me ouders, die nog elke dag aan me kop zeuren,

ik wordt nu al grijs en heb al bijna een kale voorhoofd. ik vraag me dan af of ik ooit een meisje zal krijgen.
ik weet zeker een vriendin kan nu alleen mijn leven in kleuren, niemand anders meer.

ik leef nu echt in jaloezie ,overal zelfs.
kan niet eens normaal tv kijken, zie alleen mooie vrouwen,sex , en mannen die te veel krijgen.

ik zie zelfs mijn zusje met jongens omgaan enzo, en ze vind het nog leuk ook.

(Leven is echt oneerlijk)
mensen die wat hebben krijgen meer
mensen die niks hebben die krijgen ook nix.

ik geloofde in god nu niet meer, maar als ik boos ben praat ik met hem en scheld ik hem uit. eigenlijk weet ik zelf niet of ik in god geloof of niet.

ben ik een loser? ja, denk ik ook.
de schuld is aan me ouders ze hebben me altijd in angst laten leven,geen zelfvertrouwen gegeven.

Als ik een keer het gevoel krijgt dat ik echt geen kans maak met een meisje
maak ik me gewoon AF.14-03-2009  |  Naam: Klaas  |  Leeftijd: 23  |  Provincie: Zuid-Holland
waarom doe je dat en denk ook aaan je famili
ik heb
een keer een filmpje gezien en dat was niet leuk !!!!!! over een meisje die gepest wert en die na school zelfmoord ging plegen en die staat op youtube dan typ je zelfmoord in en dan staat er een roze filmpje en die is het .....ik heb vroeger geen leuke tijd gehad het meest was leuk maar op me school wet ik gepest en toen ging ik naar de reestoever en toen pas later wert ik weer gepest !!!!! en toe had ik veel woede en ik wou even eun 10 seconde zelfmoord plegen maar durfde niet en dagt aan me moeder en vader ik durfde niet te vertellen dat ik gepest werd en toen zij ik dat tegen me moeder en het hielp niet !!! mijn juf deed stom en disde mij soms en als je het doet denk dan aan je gezin en aan je famili hoe die zig voelen

14-03-2009  |  Naam: abel-gijs  |  Leeftijd: 11  |  Provincie: Drenthe
mijn verhaal
5 jaar geleden toen ik 15 jaar was verloor ik mijn moeder totaal onverwachts aan een dubbele hersenbloeding
vlak daarna (3 maanden) mijn opa
ja... ik kreeg zelfmoord gedachten in mijn hoofd ik was altijd aleen luisterde droevige muziek ik wist het gewoon helemaal niet meer toen ontmoete ik een jonge die ik al een hele tijd niet meer had gezien, kevin van der veen
we werden beste vrienden en eindelijk ging het weer een stukje beter met me
tot ik de cyber, tekno en goa feestjes ondekte
ik raakte aan de drugs speed en pillen cristallen
alles voor party's en drugs...
kevin en ik gingen altijd samen bijna elke week!
zodra de drugs uitwerkte kregen we een hele lading depressie over ons heen dus dat was de reden om niet met deze troep te stoppen
maar kevin ging door hij gaf zichzelf de schuld van de zelfmoord van zijn vader en moeder en pleegde uiteindelijk zelf zelfmoord op: 18/09/2007 ik viel in een heel diep gat toen ik dit van zijn zus tehoren kreeg via de telefoon vol van ongeloof woede en verdriet tegelijk
ja daar kwamen mijn zelfmoord neigingen weer, maar dit keer dubbel zo erg ik propte mezelf vol met drugs en uiteindelijk belande ik zelf in het ziekenhuis met een overdosis in mijn lichaam
ik was ergends wel blij dat ik dit overleefd had maar nee de zelfmoord neigingen gingen niet weg ik snijde mezelf bezeerde mezelf opzettelijk
ik had het gepland de zelfmoord!
die avond dat ik na ons lokale hardrock café ging om nog een laatste drankje te drinken kwam ik hem tegen tim de jonge waar ik altijd van droomde een lieve zachtaardige jonge waarmee ik mijn leven wilde delen
nu zijn we inmiddels al 2 jaar verder
vandaag presies 4 uur geleden maakte hij de relatie met mij uit...
ik heb kevin van der veen beloofd naar hem toe te komen maar gaf tim zijn kans
nu heb ik het helemaal gezien ben het meer dan zat
ik ga het doen
en niets dat mij nog tegen zou kunne houden

sanne.

14-03-2009  |  Naam: sanne  |  Leeftijd: 20  |  Provincie: Noord-Brabant
Zwart Wit
Ik kijk in de spiegel en zie mezelf
Maar vraag mezelf af, ben ik dat dan wel
Ene moment vrolijk ander moment somber
Soms lijken mijn dagen zo donker
Maar soms zijn ze ook vol zonneschijn
Dat zijn de dagen zonder al de pijn
Geen onverklaarbare gevoelens of uitbarstingen
Iedereen wil dan ook dat ik leef volgens hun verwachtingen
Maar ik ben ook maar een mens
Één met een wisselvallig humeur
Mezelf veranderen is ook mijn grootste wens
Dit doe ik stap voor stap
Maar de negatieve vibe is hetgeen wat telkens weer overlapt
Het is net alsof ik een tweelingbroer heb
De één goed en de ander slecht
Kom je de verkeerde tegen, heb je echt pech
Elke dag vecht ik ervoor niet zo te zijn
Maar hetgeen dat mij doet verzwakken is de ondraaglijke pijn
Toch geef ik deze strijd niet op
Want op deze manier zet ik mijn wereld op z'n kop

13-03-2009  |  Naam: Daniel  |  Leeftijd: 22  |  Provincie: Zuid-Holland
hey
er is een meisje en die wil ik dood ma die zit mij uit te make uit het diepste van de gragt en ik haat da mens en ik ben gwn nix meer ik ben nu lucht dus wrm zou ik dan nog blijve verder leven als niemand om mij geeft
13-03-2009  |  Naam: mieke  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Belgie
kutleven.
hoi ik ben een meisje van 14 en ik heb 1 keer wat doms gedaan, en sinds toen noemt iedereen me een slet,ik vind het echt heel kut, en nu wil iemand alleen nog met me om de sex... ik wil al een poosje zelfmoord plegen maar als ik het wil doen heb ik de lef er niet voor...
13-03-2009  |  Naam: I.  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Gelderland
moe
ik ben zo moe van het vechten voor geluk een beetje liefde een beetje aandacht. ik vraag niet veel maar wat ik vraag kan men mij niet geven. ik hou zoveel van deze man maar met hem is gewoon niet te leven .zijn ziekte beeld boordeline en andere stoornisen. zijn gewoon te zaar. hij probeelrd van alles om te veranderen maar het wil niet echt lukken. en als hij in zo;n bui is word uit uitgescholden voor hoer teef alleerlei ziektes worden mij gegunt.en de laaste tyd krijg ik ook klappen.
en ik was een sterkte vrouw alleen daar is niets meer van over ik heb ook mijn fouten pff wie niet maar een beetje meer aandachte en liefde wil iedereen toch..en ik kan niet weg gaan .. dan ben ik ook alles kwijt hij zal mij nooit nimer iets mee geven of zelf weggaan...dus wat is het verschil ..weggaan ,, of zelfmoord... voor mij niet veel verschil...

13-03-2009  |  Naam: mi  |  Leeftijd: 42  |  Provincie: Utrecht
« vorige  |  781  |  782  |  783  |  784  |  pagina 785  |  786  |  787  |  788  |  789  |  volgende »