Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »
ik zie het niet meer zitten op de wereld
ik ben een jongen van 17 jaar mijn moeder is overleden toen ik 4 was ik zit er in mijn hoofd er nog steeds mee dit probleem heb ik all mijn helle leven all, ik werd hierdoor geobsedeerd heb mijn basis school ging heel slecht daarom zit ik nu het laatste jaar op die school daar heb ik met heel veel dingen moeite meer zoals Nederlands en wiskunde en ze zeggen dat ik het niet ga reden om naar graafschap te gaan daar zit ik ook heel erg mee huiswerk maken gaat heel slecht omdat het geen gewoonte is voor mij van kleins af aan heb ik nog nooit huiswerk gehad misschien en paar opdrachten of zo maar voor mij is het heel moeilijk om van alles een gewoonte te maken zelf met tanden poetsen noem maar op, en nu wil ik zelfmoord gaan plegen omdat ik bij mijzelf weet dat ik nutteloos ben op de wereld en dat ik graag naar mijn echte moeder wil gaan dat ik haar weer wil gaan zien om weer te voelen hoe het is om een moeder te hebben die ik nooit gehad of heb ik weet dat ik veel mensen daarmee pijn doe maar ik denk dat het wel beter is voor mij om zelfmoord te doen
17-12-2012  |  Naam: Q.v.V  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Gelderland
Ben het zat!
IK ben het zat om te voelen als of je niks waard bent. Van af groep 3 al gepest en straf gekregen omdat ik niet kon lezen en schrijven komt door mijn dyslexie. In de jaren er na, altijd uit te worden gelachen omdat je iets verkeerd schrijft. Op een gegeven momend geen aansluiting hebt bij je klas genoten. Klas hebben waar de jongens en de meiden heel erg op elkaar reageren vreselijk, klote 2 jaren waren dat.
Het leuke is dat ik vanaf mijn 13de jaar veel dingen deed met mijn oude buurkinderen, paste op, met ze wandelen en dat soort dingen. Zins dien wil ik met kinderen werken. Moest helpende zorg en welzijn doen omdat ik een te laag nivo had voor pedagogische werk 3. heb hzw 1 jaar gedaan verselijk jaar, toen ben ik voergestapt naar pw3. op mijn middelbare school heb ik mijn knie iets van uit de kom gehad. gedonder mee gehad. nu nog steeds. heel leuk pw 3 tot ik in het 3de jaar in mijn verlenging er zonder pardon word af gezet zonder spesefieke punten. jaar thuis gezeten. zins 2enhalf jaar mijn maatje overleden onze hond. Kan dit school jaar mijn studie oppaken. heb ik een leuke stage gooit me er ook uit met objectieve punten. Ik zie het niet meer zitten wil ook wel eens iets beteken voor deze rot maatschapij. Ben geen voetenveeg omdat iets je niet zint. Heb respect voor elkaar en geef elkaar de ruimte om zich zelf te ontplooien en dingen te verwerken. dat doen ze niet. nee ze trappen je er uit.
Ik mis mijn maatje. het liefste ga ik naar haar toe en laat ik deze shit wereld achter me.
Bedankt voor het lezen

16-12-2012  |  Naam: joi  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Friesland
Vulgair
Zo, nou. Ik ben 33, leef nog steeds. Als ik zo al die dingen lees van anderen denk ik ook eventjes dat ik niet de enige ben met problemen. Zoals oh zo veel van de mensen hier gaat het bij mij ook om pesten. Bij mij zowel de basisschool als de middelbare school. 16 jaar lang intensief gepest. Mijn hele jeugd weg en ik krijg hem nooit terug.

Ze zeiden tegen mij 'Sukkel', 'Lozer', 'Waarom pleeg jij geen zelfmoord, er komt toch niets van jou terecht', 'De kans dat dat gebeurt is net zo groot als de kans dat Nick een vriendin krijgt', 'Je bent zo'n lozer dat het je niet eens lukt om zelfmoord te plegen'. Al met al is mijn jeugd een soort barrage geweest van ditsoort zieke opmerkingen. Elke dag zou ik met tegenzin naar school gaan. Ik ben best wel slim, maar door stres kon ik niet leren, kreeg ik slechte cijfers. Mijn vader dacht dat ik gewoon lui was en ik kreeg om de haverklap een preek dat ik beter mijn best moest doen. Geen enkel woord van support van mijn vader, nooit, alleen dingen die ik verkeerd deed.

Nou, en dan spreek je een psychiater omdat je suicidepogingen zit te doen. Voor deze mensen zijn omgevingsfactoren compleet uitgesloten en zit de blaam volledig op een ziekte. En jahoor, ik heb schizofrenie ontwikkeld. Het pesten is afgelopen, maar nu is het vervangen door stemmen in mijn hoofd die hetzelfde doen.

Affijn, assertiviteitstraining...mijn gedrag klopt niet en moet veranderen. Ik moet net als anderen gemeen en egoistisch worden, zodat ik kan functioneren in deze maatschappij.

Cognitieve gedragtherapie...dat ik de pijn benoem die ik heb meegemaakt is ineens dat ik mezelf aan het verantwoorden ben. Ik heb ineens zelf iets te verbergen. Nu is hulpverlening zelf achterdochtig?

Al met al geef ik het op. De meeste mensen 'leven' als het ware, ik zelf zit meer geduldig te wachten op de dood. In Iran als je homo bent dan wordt je gestenigd totdat je dood wordt. Hier in het Westen zijn wij onschuldig, hebben geen bloed op onze handen, nee, wij doen het humaan. Wat we in het westen doen is iemand zo'n slecht gevoel geven, zo lang en zo intens totdat diegene zelf zelfmoord pleegt. En ik ben niet eens homo, ik werd gepest door de homo, ik was in hierarchie zelfs nog onder de homo.

Waarschuwingen op pakjes cigaretten zijn voor mij reclame. Ik rook ook extra veel in de hoop dat het wat korter duurt voordat ik dood ga. Hulpverlening helpt voor mij niet, ik ben al 12 jaar bezig met therapien en wil nog steeds gewoon dood. De mensen die mij hebben gepest hadden gelijk, ik ben nog steeds een lozer, ik ben nog steeds een sukkel, het was inderdaad beter geweest als ik wat eerder zelfmoord had gepleegt, en zelfs dat lukt me niet. En iedere ervaring die ik nog mee maak is gewoon een bevestiging van dit alles.

Als ze nou in plaats van een hele hulpverlenings-circuit bouwen voor mensen die dood willen de maatschappij eens wat minder vulgair zouden maken. Weetjewel, een wereldje waar mensen niet assertief hoeven te zijn. Wat ooit een verlegen collega was is tegenwoordig een psychiatrisch patient. Gewoon omdat de maatschappij langzaam maar zeker vulgair aan het worden is. Survival of the fittest, door en door.

Ik discrimineer ook niet. Soms heb ik een bui dat ik hekel, maar dan hekel ik iedereen tegelijk. Atheisten zeggen dat je je schuldig moet voelen als je Islamitisch bent. Islimitische mensen zeggen dat je je schuldig moet voelen om het homo zijn. Christenen zeggen dat je je schuldig moet voelen om het Islamitsche zijn. Ga zo maar door. Nee, als je het mij vraagt moeten mensen zich maar eens schuldig gaan voelen om het mens-zijn. Ze zijn allemaal net zo vulgair, gewoon omdat de aard van de mens vulgair is.

Ik heb hulp bij zelfdoding aangevraagd. Als dat niet lukt begin ik een stilte-staking.
Als het nog lang doorgaat stop ik met eten.

Ik had echt veel liever kanker gehad. Alsje kanker hebt dat staat de hele maatschappij in de rij om je te ondersteunen. Als je schizofrenie hebt willen ze je dood. Nou, zijn we het ergens over eens! Dat wil ik ook.

16-12-2012  |  Naam: Nick  |  Leeftijd: 33  |  Provincie: Utrecht
Zelfmoord plegen maar dat lukt niet
Mijn hele leven is al verpest door me moeder en vader en me broer en me andere broer ze lachen me altijd uit zelf me ouders mijn vriendinen werken nooit mee ik wordt altijd gepest overal zelf thuis ook ik wordt genoemd als hoer niemand helpt me me meester snapt helemaal niks en die zit ook de heletijd mijn negeren niemand helpt mijn enzoow. Ik wil gwn Zelfmoord plegen maar dat lukt niet en ik heb de angst dat te doen maar dat lukt gwn niet niemand een niemand helpt me gwn niet. Ik wil gwn uit de wereld en dat niemand mijn gaat pesten dan gaan ze maar huilen als ik maar dood ben ik wil gwn mijn leven niet verpesten door ruzie en pesten.
16-12-2012  |  Naam: Jaclyn  |  Leeftijd: 11  |  Provincie: Noord-Holland
Ginger
Mensen noemen mij dik en een ginger. Ik heb het gevoel dat ik het allemaal niet meer aan kan, ik ga zelfmoord plegen in 2013 ik weet het zeker ik weet alleen nog niet hoe. Maar ze zullen van me af zijn
16-12-2012  |  Naam: Sanne  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Noord-Brabant
Gewoon weg
Ik heb me als kind en nu nog steeds altijd anders gevoeld. Ik heb het gevoel niet thuis te horen op deze planeet. Ik zit constant elke dag te worstelen met wat ik hier doe. Als je elke dag moet bezig zijn met gelukkig zijn, dat is niet gezond. Ik heb ook het gevoel dat ik heel diepe emoties ervaar. Ik kan me gelukkig voelen en plots door een bepaalde gedachte kan ik in een diepe put vallen en een paar minuten later kan dat over zijn. Of soms blijft het lang duren. Dan ben ik echt depressief en snap niet wat ik hier doe. Ik wil geen zelfmoord plegen ook al denk ik er vaak aan. Ik wil wel leven maar gewoon niet op deze aarde. Ik wil weg. Ik word ziek van hoe we leven en al de problemen die de mens veroorzaakt. Maar ik sleur me er telkens door, ik stort niet in, ik kan de schijn heel hoog houden en een lach op mijn gezicht toveren terwijl ik vanbinnen zo ziek ben van pijn en verdriet. Soms wil ik gewoon eens instorten zodat mensen zien dat er echt wel iets mis is met mij. Als ik met veel moed tegen iemand vertel dat het niet zo goed met me gaat dan weten ze vaak niet wat zeggen en onderschatten ze mijn probleem. Mensen horen het niet graag dus ik ben gestopt met het te vertellen. Het maakt het alleen maar meer pijnlijker.

Ik hoop gewoon dat ik vind wat mijn doel is in dit leven, iets vinden wat ik heel graag ga doen en voor wil leven. Want nu loop ik maar verloren...

16-12-2012  |  Naam: InsideOut  |  Leeftijd: 20  |  Provincie: Belgie
Zelfmoord
Hallo Ik zit op speciaal onderwijs en maak weinig vrienden en heb echt een gedachte van zelfmoord wat moet ik nu doen ?
15-12-2012  |  Naam: Yurrien  |  Leeftijd: 15  |  Provincie: Gelderland
te veel te korte tijd
ik heb een vraagje aan iedereen op deze website,

ik loop al een tijdje rond met zelfmoord gedachten. het is maar goed dat ik letterlijk bijna bang ben voor pijn anders was het al te laat.

ik ben 19 jaar oud en ik weet het eigenlijk allemaal niet meer. ik ben meerdere malen uit huis getrapt en ga binnenkort hopelijk ook definitief weg.
mijn hele leven ben ik gepest door mensen omdat ze vinden dat ik me anders gedraag.

dit stopte op het MBO maar toen ging het thuis door. ik kreeg op den duur geen adem meer en verstikte in mijn eigen problemen, mijn beste vriend heeft zelfmoord gepleegd en ik heb nog wel een paar vrienden over maar daar valt ook heel wat van te zeggen. bijna een jaar lang is mijn vriendin de enige geweest die me weerheild van suicide.
helaas is dat nu ook over want ze heeft me gedumpt.
mijn opleiding op het mbo heeft gefaald en nu doe ik een nieuwe opleiding om uiteindelijk podium technicus te worden.

maar op dit moment gebeurd er zo veel om me heen en heb ik nog zoveel te verwerken dat ik eigenlijk liever dood ben.

schijnbaar kan mijn geest heel wat hebben anders had ik het allang gedaan maar als hier iemand is, die mij kan helpen ALSTUBLIEFT help me dan ik ben het hou vast in mijn leven helemaal kwijt

15-12-2012  |  Naam: Leon  |  Leeftijd: 19  |  Provincie: Overijssel
Dood
Ik voel me elke dag klote...als ik sochtends wakker word denk ik nee he...ik moet weer een dag.Waar heb ik t aan verdfiend om me elke keer weer doodongelukkig te voelen?Ben opgevoed door een moeder die zelf depressief was en een vader die er nooit was.Een kleiner zusje die aan me hing terwijl ik t zelf al zo moeilijk had.Moest voor mn moeder en zusje sterk zijn maar was zelf totaal niet sterk.Ik ga el;ke dag kapot...ik wil niet m,eer maar moet omdat ik dan mn moeder en zusje verdriet doe.Al zoveel keren zelfmoordpogingen gedaan.Waarom moet ik leven?En waarom kan ik me niet in 1 keer voor de trein gooien?Denk dat ik dat maar moet doen of me ophangen op zolder...wil t liefst een pilletje die er een einde aanmaakt.Maar die krijg je niet....van wie?
15-12-2012  |  Naam: connie  |  Leeftijd: 41  |  Provincie: Noord-Holland
Heel mijn leven gepest
Hallo, ik ben een jongen van 14 jaar die al heel z'n leven gepest word.
Kan niks goed doen, krijg ik altijd maar te horen...
Mijn ouders weten het nauwelijks en tegen anderen onbekenden durf ik het ook niet te vertellen.
Ben al een met mensen gaat praten maar het hielp ook niks, van school veranderen ook niet...
Voorderest ben ik lelijk en haat ik mezelf.
Heb nog nooit een poging gedaan tot maar het zal spoedig komen.
Ben al eventjes aan het plannen maar weet nog niet of het nog lang gaat duren.

14-12-2012  |  Naam: Bram  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Belgie
« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »