Zelfmoord.nl

Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »
alles zit toch tegen
heey... fijn dat dit bestaat...ik ben er helemaal klaar mee... ben nu 21 jaar en heb nog nooit eens geluk mogen kennen ik woonde nog bij me moeder toen ineens het besef kwam he ik ben zwanger best kut op dat moment ma je gaat er tg vrolijker van worden tot dat het moment kwam dat je het tegen je moeder moet zeggen dat was het ergst ik kon me spullen pakken en vertrekken tot ziens zeg ma na een week kreeg ik mijn miskraam geen taal of teken van me moeder... dus met me vriend mee om daar tijdelijk in huis te gaan en tijdelijk is egt tijdelijk waarschijnlijk heb vandaag namelijk te horen gekregen dak vanaf volgend weekend echt op straat sta ik heb niks geen fam of vrienden waar ik heen kan ben verloren en ben verdwaalt heb geen plek om heen te gaan helemaal niks... dus hoe moet dat nou..? ik ben er klaar mee heb geen zin meer om te denken heb geen zin meer om te kijken naar andere oplossingen wil er mee kappen.!!!!!
11-12-2011  |  Naam: joyce  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Groningen
in de war
Het begon allemaal zo'n 5 jaar geleden, ik maakte deel uit van een grote vriendenkring. Skaten en wiet, daar draaide het min of meer om. Ik was nieuw in de groep, de rest (of een groot deel ervan tenminste) kenden elkaar al van toen ze zeer jong waren. Door de wiet begon ik me ongemakkelijk te voelen, mijn ogen stonden vaak zeer rood, waardoor ik vaak het gevoel kreeg dat ik bekeken werd. Dat gevoel werd op den duur zodanig groot dat ik niet meer wilde afspreken met die groep. Ik bleef wel door roken... Ik werd ook niet meer zoveel uitgenodigd, misschien had het feit dat ik zelf niet veel meer liet weten hiermee te maken. Maar ja, ik voelde me niet meer goed in mijn vel bij hen dus vandaar... Nu is quasi alle contact met hen verbroken en vermijd ik die zelfs omdat ik me te ongemakkelijk voel bij hen. Begin vorig jaar raakte het uit met mijn vriendin (die deel uitmaakt(e) van dezelfde groep vrienden), ik was er helemaal van slag door. En ik was mijn vrienden kwijt en ik was mijn lief verloren. Sindsdien heb ik het gevoel dat de vriendschappen die ik heb oppervlakkig zijn. Ik vergelijk teveel met anderen... Vraag me vandaag welke vriend ik zou bellen als ik met een echt probleem zit, dan zou ik je geen naam kunnen geven. Ik voel me écht oninteressant en weet tijdens gesprekken vaak nooit wat te vertellen, waardoor ik dan als "awkward" overkom. Binnenkort is het oudejaarsavond en ik weet bij god niet wat met wie te doen. Dit weegt zeer zwaar op me door, ik vraag me iedere dag af wat ik mis doe en WAT IK MOET DOEN OM TERUG GOEDE VRIENDEN TE HEBBEN.
11-12-2011  |  Naam: Kevin  |  Leeftijd: 20  |  Provincie: Belgie
oma
Toen ik net geboren was wou mijn moeder me niet. Mn vader leed er heel erg onder en wist niet wat hij moest. Mijn moeder verzorgde mij niet en mijn oma kwam elke dag even kijken hoe het ging tot het op een dag ondraaglijk werd voor mijn oma.. Ze nam mij mee naar het huis van haar en opa. Hun hadden mij toen opgevoed. Ik was heel gelukkig en zag hun en mijn vader als mn ouders. Totdat ik 10 jaar was. Sinterklaas kwam aan en mijn oma nam mij mee naar zn aankomt zoals elk jaar. Alleen dit jaar was er iets niet goed met haar ze was ziek alleen ik had geen idee, niemand niet.. Die avond toen we weer thuis waren sliep ik bij mijn vader, die nacht stierf mijn oma aan een hartaanval.. De hele familie was er kapot van! Ze was mijn 2e moeder.. Ik wil zo graag naar haar toe... Ik heb t gevoel alsof ik niks meer heb om voor te leven ik wil gewoon naar haar toe. Het is al 10 jaar geleden maar het voelt nog als gister.. Mijn opa is dement en vraagt steeds aan mij hoe is het met oma en ik moet hem steeds opnieuw vertellen dat ze er niet meer is.. Ik heb er genoeg van ik wil weer bij de enige vrouw zijn van wie ik zoveel hou.. Zij was en is nog steeds mijn alles ik wil niet meer zonder haar leven..
11-12-2011  |  Naam: anoniem  |  Leeftijd: 19  |  Provincie: Zuid-Holland
de verlossing
voor mij is het leven een ware hel
alles mislukt of lukt na heel veel moeite
elke dag is een zware tocht door het leven
een leven die voor anderen zo normaal is
ik zie er geen einde meer aan komen alles is hels
ik weet geen raad meer

10-12-2011  |  Naam: stefan  |  Leeftijd: 24  |  Provincie: Belgie
zelfmoord plegen door ruzie et mijn moeder
ik heb al jarenlang ruzie met mijn moeder.
en het word steeds maar erger.
het begon gwn met naar boven worden gestuurd enzo.
hoe de meeste kinderen straf krijgen.
het is vandaag(nu) gwn te erg.
mijn moeder is weg met de auto ze wil zelfmoord gaan plegen.
het ergst is nog dat ze mijn hond chico mee neemt.
je mag alles van me afpakken maar van me hond blijf je af.
ik probeerde hem nog te pakken.
maar ze sloeg me en schopte me en ik heb nu een arm die bloed.
ik ben mijn leven zat.
ik zet er een dikke PUNT achter.
maar hoe,dat weet ik nog niet.
ik hoop gwn zo dat ze geen zefmoord pleeg.
ik kan mijn hond niet missen.
en als ik dood ben,vind mijn moeder het niet eens erg.
dat weet ik gwn zeker.

10-12-2011  |  Naam: anneiv  |  Leeftijd: 12  |  Provincie: Zuid-Holland
vluchten voor je eigen schaduw
Na een huwelijk van een aantal jaren kwam mijn vrouw erachter dat ze verliefd was geworden op een collega.
Eerste kerstdag 2006 kwam dit naar boven.
Wij waren bezig voor een kindje maar dit lukte maar niet.
Na mijn scheiding wist ik waarom omdat mijn ex partner de pil gewoon doorslikte.
Dit heeft een diepe wond in mijn ziel achtergelaten.wij hadden in mijn ogen een mooi en rijk leven vakantie's een leuk huis een auto en allebei een leuke baan.
maar het was niet genoeg om samen oud mee te worden.
Het verhaal van samen op die veranda zitten en kijken hoe ons leven er naar al die jaren uit zal zien ging in het jaar 2006 in rook op.
Na een lange strijd van alleen zijn met vallen en opstaan ben ik moe geworden.
Elke dag opnieuw dat masker op mijn gezicht zetten,en leuk doen en maar zeggen dat het zo goed met mij gaat.
Iedereen valt weg vrienden laten je vallen als een baksteen alsof ik mijn huwelijk op het spel had gezet voor een ander.
Kerstmis zal nooit meer dezelfde betekenis hebben als vroeger.
Ieder jaar word de wond opnieuw open gescheurd.
Als je zo diep in je ziel bent geraakt en smeekt om god voor een beter leven.
Maar het komt maar niet! er is geen potje voor dit dekseltje iedereen weet het beter jou tijd komt nog wel.
Weet je mijn tijd komt zeker dichterbij ik wil niet meer vluchten voor mijn eigen schaduw.

10-12-2011  |  Naam: niemand  |  Leeftijd: 42  |  Provincie: Zuid-Holland
GEEN ZIN MEER IN HET LEVEN
HALLO,LOTGENOTEN , HEEL VROEG KREEG IK EEN HERNIA , DAAR KWAM OIK BOVEN OP . EN WEER AAN HET WERK , NIET VEEL LATER KREEG IK ER WEER EEN (KUT)DE DOK ZIJ JIJ KOMT IN EEN ROSLSTOEL, NOU MOOI NIET IK VOND DE KRACHT OM ER BOVEN OP TE KOMEN , NU 6 JAAR GELEDEN VIEL IK VAN DE TRAP EN .. JA HOOR WEER RAAK , OM EEN LANG VERHAAL KORT TE MAKEN , WERD IK AFGEKEURD. EN DAARDOOR IN DEPRESIE BELAND ZONDER HET TE WETEN LIEP IK DAAR JAREN MEE ROND. VOND EN VIND NIKS MEER LEUK , IK HEB NA RUZIE MET MIJN VROUW EEN ZOOTJE OXICONTIN GESLIKT . MAAR DAT MISLUKTE ALLES UITGEKOTST, HET WAS MIJN TIJD NOG NIET DENK IK , TOEN WERD IK OPGENOMEN BIJ HET GGZ, 7 WEKEN LANG KUNNEN NA DENKEN , EN HET GING BETER. NU BEN IK NET EEN WEEKJE THUIS EN ALLES GING GOED , TOT AFGELOPEN VRIJDAG IK SCHROK MEZELF ROT, DAAR WAS DE GEDACHTEN WEER,VOLGENS MIJ ZIJN MIJN VROUW EN KINDEREN BETER AF ZONDER MIJ (NOG GEEN MIN LATER NEE MAN HOU OP MET DIE ONZIN)NOU BEN IK BANG DAT HET MISCHIEN TOCH GEBEURT . WANT STIEKEM KOMEN DIE GEDACHTEN OMHOOG , HEEFT IEMAND TIPS OM DEZE GEDACHTEN TE LATEN STOPEN , EN NIET MEER OMHOOG TE KOMEN , WANT OOK AL BEN IK SOMBER . IK GENIET VAN MIJN ENGEL EN KIDS , MVG RON
10-12-2011  |  Naam: RON  |  Leeftijd: 46  |  Provincie: Noord-Holland
Het leven zat.
Hallo iedereen,

ik ben al jong vader geworden en heb slechte ervaringen in mijn relatie gehad waarna we uit elkaar zijn. Nu ben ik al zo 4 jaar zonder mijn zoontje en aan de drank geraakt. Daarnaast heb ik veel dierbaren verloren en ben ook gaan snuiven. Pas geleden heb ik in een dronken bui geprobeert zelfmoord te plegen en dat is mislukt. Hierna heb ik hulp gezocht bij de huisarts die me doorgewezen heeft naar een psychiater, maar dat heeft niet veel geholpen. Het enige wat ik daar meemaak is afspraken op afspraken op afspraken. Dus gesprekken en maar steeds terugkomen voor meer gesprekken. Nu ben ik uit mezelf gestopt met drinken en snuiven maar ik blijf suicidale gedachtes houden. Ik ken geen relatie houden omdat ik vaak ruzie krijg in buien van stress dat ik op anderen afreageer. Het maakt me zo depri dat ik niet kan slapen of helder nadenken. Ik verzaak mijn werk en normale hobbies en activiteiten. Heeft iemand tips?

09-12-2011  |  Naam: Hageneesjongen  |  Leeftijd: 27  |  Provincie: Noord-Holland
waarom
heej ik ben deal ik heb in het totaal al 10 zelfmoord pogingen gedaan de enige reden waarom ik het deed was om da ik wou weten wat er na de dood is om da het me heel intressant leek denk soms wel eens om het weer te proberen maar jaa ik ben geduldig kan ook gwn w8en tot ik dood ga van ouder dom ik heb nii de leukste jeugt gehad veel ruzies met iedereen ook ouders omda ze me nii accepeerde (nog steeds niet) heb al heel lang aggressie problemen maar heb ook veel lol wel raar aangezien ik soms gwn dood wil maar jaah heb alle tijd en 1 tip probeer als je de neiging heb er met een goeie vriend over te praten of wat ik doe is film mezelf als ik down ben en ga een heel gesprek met me zelf aan ik doe ook vaak lsd zet me goed tot nadenken en deste meer reden om te blijven xx hoop da ik iemand help
09-12-2011  |  Naam: deal  |  Leeftijd: 20  |  Provincie: Zuid-Holland
Leegte
Hallo,

Het is best gek om dit te doen, typen naar iets, iemand en wat dan ook zonder reactie! Ik ben een 21 jarige jongen die erg emotioneel is merk ik aan mijzelf. Ik ben een klein jaar geleden door mijn ex-vriendin nu eruit gezet. Uit haar leven. Voor mij was ze alles, maar dan alles waard op deze wereld! Ze is een engel.... 3 jaar geleden begon het, die jongen.. die jongen uit haar straat, stoer, blowend, nooit voor iemand bang en vaak vastzittend in de bak. Hij sprak haar aan en sinds dien... Weg was ze.. ik zou vele malen haar bedrogen hebben en hij zou daar foto's en filmpjes van hebben.. Onmogelijk maar zij geloofde hem op 1 of andere manier toch.. Ze brak met me die zomer maar kwam toch weer snel bij me terug... Als ik haar zie word ik stapel gek, als ik haar ruik word ik stapel gek, als ik der kus word ik stapel gek. Niets heeft zin, zelfde mijn grootste passie naast haar: voetbal. ik maar overal een zooitje van, ruzie heb ik met aller en iedereen.. ik maak iedereen om me heen ongelukkig.. Mijn ex en die jongen zochten elkaar DIRECT weet op na de laatste keer dat ze brak met me! Ze werder verliefd.. ze zoenden, ze hadden sex? Ze wist het niet meer.. na heel erg dramatisch tegen haar te doen een aantal weken merkte ik dat het niet de oplossing was. ik hield me mond en liet het op een beloops.. Nu hebben mijn ex en die jongen niets.. hij doet ongelovelijk tegen haar.. in het negatieve, ik biedt haar hulp aan! die vind ze bij mij, dat doet me goed, maar ze trapt mij steeds verder de grond in... en ik geloof in "uit het oog uit het hart" ik weet het niet meer.. zij doet de zon weer in mijn stralen.. niemand anders.. zij.. zij die mij stralen doet!

08-12-2011  |  Naam: Dirk  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Gelderland
« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »