Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »
wat doe ik hier!!
hoi allemaal
misschien herken je dit wel.
vragen waarom dit en waarom dat.
vragen wat doe ik hier nog.
vragen wat is dit nou voor leventje.
vragen wie ben ik nou eigenlijk.
vragen waar ik met mijn problemen.
mee vast zit.
ik heb veel pijn vanbinnen.
om dat even weg te nemen doe ik mezelf pijn aan de buitenkant door mezelf te snijden.
vaak denk ik eraan om zelfmoord te plegen.
maar dat durf ik mijn ouders niet aan te doen.
ik mis mijn overleden opa.
ik mis een overleden kennis ook net zoals mij 14 jaar.
vaak denk ik waarom ben ik dat niet in plaats van hen.
waarom heb ik geen rust.
ik probeer weleens te bidden tot god.
en vraag om verlost te worden
van de pijn.
maar ik heb de moed om te bidden al bijna opgegeven.
ik wil rust.
ik wil vrede.
wat doe ik hier nog!!

28-03-2012  |  Naam: hennie  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Gelderland
Actie zelfmoord
Ik ben van plan zelfmoord te plegen want me vader is woedend op me en zegt dat ik alles verkeert doe,en dat is zo. Men moeder is ook boos op me omdat ik een verwent kreng ben, en dat is ook zo, ik ben zo verdrietig ik kan niet meer leven, men leven is ook al erg genoeg door die idioten van school dus ik denk dat ik het ga doen...
28-03-2012  |  Naam: Chris  |  Leeftijd: 11  |  Provincie: Friesland
Ik weet het niet meer..
Hallo,

Ik ben Lysa en ik ben 17 jaar.
Ik Heb nu al 3 jaar Een relatie met een (Streng)moslimse jongen..
Hij koopt alles wat ik wil, en kan heel lief zijn. Maar het meest Slaat hij me, Vernederd hij me, En scheld hij me uit met de laagste Scheldwoorden die er maar zijn. En dan heb ik nog niet eens iets fout gedaan.. Een voorbeeld: hij zei tegen mij in een gesprek: "Jouw zussen en moeder kunnen me kont kussen" waarop ik zei, "zo praat je niet over mijn familie!" en toen schreeuwde hij dreigend: "KIES JE NOU VOOR JE FAMILIE OF VOOR MIJ?!" "BESCHERM JE HUN NOU SERIEUS TEGENOVER MIJ?!" ik was stil & hij sloeg me met harde vuist tegen me hoofd en toen Gooide hij me Blackberry stuk op de grond samen met m'n fiets.. & Liep weg.
Ik kreeg tranen & fietste naar huis..
Dit gebeurd Bijna 4 dagen in de week want ik zie hem elke dag.

En dan m'n thuis situatie;
M'n ouders zijn gescheiden toen ik 7 was waar ik jaren lang moeite mee heb gehad En nu nogsteeds moeite mee heb..
Want m'n ouders maken nogsteeds Veel ruzie En dan zegt me moeder ook nog tegen mij "Je vader is een klootzak Want.. blabla" En andersom zegt me vader het ook over haar. En ik lijk wel steeds iemands kant te moeten kiezen, terwijl Het mijn zaken niet zijn.
Ik Rende sinds m'n 12e elke avond uit de deur om buiten te chillen met mensen me op het slechte pad brachten..
Ik werd erg hard en agressief plus gevoelloos. Ik Sloot me hele gevoel af.
Toen ik 13 was, Bleef ik nachten weg Omdat ik niet meer wist waar ik me thuis kon voelen. Toen ik 14 werd kwam ik farhad tegen, en ik wou altijd al iemand die me nooit zou verlaten.. En Me behandelde als z'n Angel.
Ik dacht dat ik het had gevonden.. Maar vanaf toen was het alleen erger geworden. van m'n 14e tot nu aan toe Ben ik van 8 scholen afgestuurd omdat ik Mensen in ekaar sloeg. Ik Heb die "vriend" van mij Door m'n Voordeur van glas heen getrapt. & toen ik 16 was.. Had hij me in elkaar geslagen omdat ik Zonder hem boodschappen ging doen.. Dus die avond wist ik me geen raad meer dus ik nam 40 pillen paracetamol waarop ik flauw viel in de straat waar ik woon.. M'n vriend zag me liggen en Belde 112.. Toen kwam de ambulance en Bracht me Naar het ziekenhuis.. toen kreeg ik een infuus en kwam het goed.
Daarna werd m'n thuis situatie erger
de ene dag Rookte ik een hele joint op in m'n eentje.. En kwam agressief thuis, waarna ik Alles sloopte in huis wat ik tegen kwam.. De andere dag Stal ik scooters En Verkocht ze door..
En toen ging alles fout..
Ik sloeg Alle meubels stuk trapte thuis de deuren stuk.. Ik wou me zelf wel stuk maken.. En toen belde me moeder Mijn voogd ( ow jah ik heb trouwens Deze dingen ook op m'n dak: Reclassering, Voogd, Leerplicht ambtenaar, Justitie, kinderbescherming en jeugdzorg) En toen zei me moeder dat ik hier weg moest.. Dus ik werd naar een crisisOpvang geplaatst 3 maanden lang..
Daar was ik een Aantal keren weggelopen..
Nu woon ik sinds 3 weken weer thuis en Alles Loopt voor geen meter.. die vriend heeft me vandaag nog geslagen en vernederd.. ik heb het niet goed met m'n moeder.. ik weet niet meer wat ik moet doen. De dood zie ik als een uitweg, nogsteeds..

28-03-2012  |  Naam: lysa  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Noord-Holland
Leven Of Dood???
Hallo mensen.
Ik ben 13 jaar oud en denk aan zelfmoord.
Ik zit nu op Havo/Vwo
En NIKS MAAR DAN OOK ECHT NIKS LUKT!!!
Ik haal alleen maar onvoeldoendes.
Maar doe heel hard me best
En toch lukt het niet.
Stop alle tijd erin die ik heb.
En toch lukt het niet.
Ik heb ook faalangst.
(Dat betekent dat ik denk dat ik het niet kon bijvoorbeeld toetsen)
Ik ben ook erg depressief en ook erg negatief
Ik denk er over na om zelfmoord te plegen
Maar me moeder helpt vaak met me huiswerk/leerwerk.
Dus ik wil geen zelfmoord plegen maar kan niet langer zo leven.
Ik weet dat ik naar VMBO-TL kan maar dat mag pas volgend schooljaar en zolang wil ik niet wachten
Nou nu heb ik mijn verhaal wel verteld
ps. Ik zoek tips om te blijven leven of zelfmoord tips om snel dood te gaan

28-03-2012  |  Naam: Sander  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Zuid-Holland
Ik weet het niet meer.
Ik zit gevangen in mezelf, in een verleden waar ik niet kon zijn wie ik wilde en een toekomst waar ik evenmin de hoop op die vrijheid heb. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven last van een dwangstoornis, en dankzij opvoeding, school en zelfhaat durf ik op sociaal gebied vrijwel niets. Contacten maken, mezelf zijn, een vriendschap opbouwen, het zit er gewoon niet in, hoe graag ik ook wil, ik blokkeer voor het echt kan beginnen en verdwijn...

Mijn vader blijft zorg voor mij dragen, en dat wil ik niet, ik ben zo verdomd afhankelijk van anderen. Mensen bedoelen het goed, maar ik kan niets terug geven. Ik ben alleen maar een last en dat wil ik niet.

Ik heb ooit, toen ik klein was, beloofd dat ik het nooit zo ver zou laten komen, en had een jaar later al spijt van die belofte, ik weet niet hoe lang ik het nog kan.

27-03-2012  |  Naam: alice  |  Leeftijd: 25  |  Provincie: Gelderland
thuis
Ik haat het hier thuis. ik en me moeder maken ruzie en ze slaat me. ik wil niet meer leven. wat is de doel van leven? als je weet hoe je dood kan gaan zonder pijn te hebben dan hoor ik het graag. mijn leven loop naar nergens toe. me familie verwacht het beste van me. dat ik met een rijke chinese amn trouw en na het huwelijk kinderen krijg. wat nou als de ware nou geen chinees is. wat nou als die amerikaan is ofzo? nee ik trouw niet totdat ik op iemand verliefd ben en hij op mij en als we zeker weten dat we de rest van ons leven gelukkig samen kunnen zijn. ik ga trouwen met de ware. maar daarvoor kom ik niet op deze site. ik kan de leven niet meer aan allles zit me tegen. ik weet zeker als ik dood dat iedereen misschien in shock zit of voor een klein tijd verdrietig zou zijn. maar niet de rest van zijn of haar leven aan me denken en de kut gevoel als iemand dood is. dat weet ik zeker. me moeder tja die zou misschien wel voor een langere tijd verdrietig zijn maar ik zou dat op mijn afscheidbrief schrijven: jou schuld dat ik dood ben je moet er maar mee leven bitch. klinkt hard maar waar. me vader is overleden toen ik 8 jaar was. en dan zou je denken dan moet jullie band wel heel sterk zijn. niet dus... alleen irritaties. ik werk de hele weekend voor bijna niks 10 euro per weekend. en me moeder is gierig als wat. ik haat haar. als ik naar een pleeggezin ga blijft ze me achtervolgen totdat ik 18 jaar ben. daar heb ik geen zin in en de tijd er niet voor. ik heb al 1000000 keren gedacht aan zelfmoord maar nooit een manier gevonden waar het geen pijn doet. als me moeder niet thuis is probeer ik me pols door te snijden maar doet pijn. en door me buik of hart ook natuurlijk. dus als iemand weet hoe het zonder pijn dood te gaan graag of bijna geen pijn. waarom bestaat er geen pil ofzo waarvan je dood gaat?? fuck die doktoren die dat niet uitvinden. als iik gym heb kleed ik me om voordat de andere kinderen hebben gedaan en bedek ik me zoveel mogelijk voor de blauwe plekken. ik ga toch nooit de ware vinden. wat als me zielsverwand aan de andere kant van de wereld woont?? wie is die gene van de miljarden mensen in de wereld. ik ga me tijd daaar niet aan besteden ik wil gewoon niet meer. me zus is al bij een pleeggezin..... en ze is tevreden daar. ik zie daar niet zoveel in ik wil dood klaar. deze wereld is niks voor mij
27-03-2012  |  Naam: wenxia  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Zuid-Holland
nooit
ik zal dan ook maar nooit nooit zelfmoord plegen erewoord
27-03-2012  |  Naam: salina  |  Leeftijd: 11  |  Provincie: Zuid-Holland
Eenzaam
Ik voel me heel vaak verdrietig en het houdt maar niet op.. Ik heb zelfs druppeltjes die zouden moeten helpen, maar daar merk ik ook nog maar weinig van. Ik ben bang dat mensen bij me gaan weglopen en heb steeds stress over alles, daardoor krijg ik weer last van mijn hart. Ik weet echt niet meer hoe ik me goed kan gaan voelen :( ik voel me zo alleen, heb haast geen vriendinnen meer over. Zelfs al zou alles goed gaan, dan ga ik nog onbewust op zoek naar de slechte dingetjes die er te vinden of te bedenken zijn. Soms wil ik dood, maar het enige wat me tegenhoudt is dat ik het niet durf.. Ik heb nu ook al 1 jaar therapie maar ik voel me nog steeds altijd rot en misselijk met een raar buikgevoel. Iemand tips ???
27-03-2012  |  Naam: M  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Noord-Brabant
ik zie het niet meer zitten
De ellende is thuis begonnen
jarenlang werd ik getreiterd en geslaan door mijn eigen moeder

Mijn moeder heeft een zeer grote invloed op het leven gehad en heeft me zeer misvormd als persoon

Ik wilde nooit een kopie van mijn moeder worden,NOOIT
Maar nu ik bijna 30 ben uit zich dat in agressie naar mijn man,fysiek geweld
Ik schreeuw en roep tegen mijn man en 3jarig zoontje
Ik ben ziek,heb de ziekte van Bechterew en collitis ulcerosa
Maar ik ben ook geestesziek door alle verdriet en leed die ik als klein kind heb gevoeld bij een depressieve moeder

Ik vecht er tegen maar mijn depressie en ziekte zijn zo sterk dat ze mijn psyche ook aantasten
Ik denk vaak was ik maar nooit geboren en dan had ik al t leed niet gehad
Ik hou zoveel van mijn kind en man,zoveel maar ik doe ze verdriet
ik wil niet meer,ik wil niet meer,voor mij hoeft t niet meer
Mijn mama is nog altijd depressief en mijn jongere broer en zus wonen nog bij elkaar
Mijn zus is de wanhoop nabij en doet zichzelf pijn en mijn broertje is boos altijd boos
Mijn oudste zus wil niks van me weten,tja mama heeft haar te veel verweten
Mama beld me dagelijks en schreewt en beweerd dat ze niet gek is
Dit vreet aan me
Mijn ma, de liefste die zoveel voor me doet maak ik kapot
Mijn zoontje word ziek door alle verdriet

Waar moet ik heen ik weet t niet
Ik vecht tegen het leven maar wil t opgeven
ik ben niet voor deze wereld,ik ben t nie waard
het is beter als dit alles voorbij is

liefs

26-03-2012  |  Naam: FRENS  |  Leeftijd: 29  |  Provincie: Belgie
de pijn
IEDERE DAG OPSTAAN MET PIJN IEDERE DAG
WAT HEB IK TE VERLIEZEN,IK WIL DOOD MAAR WEET NIET HOE EEN LUS MOET MAKEN OM ME OP TE HANGEN.MET PILLEN LUKT HET NIET,AL VERSCHEIDENE MALEN GEPROBEERT DUS ENKEL DE KOORD ZAL LUKKEN EN LIJKT ME DE BESTE OPLOSSING .wIE KAN ME HELPEN AUB?

26-03-2012  |  Naam: sofie  |  Leeftijd: 30  |  Provincie: Belgie
« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »