Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »
Ik geef t op
T is begonnen bij de eerste man in mijn leven mijn vader ! Hij heeft mij verpest voor de rest van mijn leven , vertrouw al heel lang niemand meer en heb me vanaf t moment dat ik uit huis woon vanaf 14jr bij neer gelegd .met verdriet kon ik omgaan teleurstellingen en ellende klappen misbruik alleen gelaten worden uit huis gezet etc .had mezelf voorgenomen vroegtijdig hier n einde aan te maken want er waren alleen donkere dagen . Na vele hulpkreten tijdens ,bij doktoren spoedlijnen blijf van me lijf huizen etc werd ik toch telkens net weer gered door iets of iemand . Nu ben ik een goede man tegen gekomen voor het eerst heb vrienden Fam. En heb eigenlijk niks te klagen . Maar mijn grootste angst is dat allemaal kwijt te raken omdat ik nooit zal voldoen aan hun verwachtingen .ik ga liever zelf nu het nog kan dan alleen achter te blijven,! Ik ben op
24-05-2013  |  Naam: Tammy  |  Leeftijd: 33  |  Provincie: Noord-Holland
Te veel
Ik ben een jongen van 12 jaar. Mijn hele leven ben ik gepest, vernederd, buitengesloten en uitgescholden. Ik heb vaak ruzie met mijn ouders. Ze begrijpen me niet. Ik heb al zo vaak aan zelfmoord gedacht. Ze hebben Zelfs ooit een afscheidsbrief gevonden en ze deden niks. Ik ben al zo lang depressie. Ik wil gewoon niet meer. Elke nacht zit ik huilend aan mijn bed, me af te vragen waarom ik er nog ben, waarom dit gebeurt. Ik ben het zat alles. Ik wil niet meer verder. Op school zit ik alleen te krabbelen over mijn gevoelens. Ik hoop dat ik ooit iemand vind die me begrijpt en naar me luistert.
22-05-2013  |  Naam: Joeri  |  Leeftijd: 12  |  Provincie: Gelderland
familie
Ik ben romy en ben 13 jaar
Vrindinnen zijn soms jarloerz op mij omdat mijn familie veel te besteden heeft maar ik snap hun niet met alles wat ik heb ben ik mega ongelukkig ik ben thuis de jongste dus word veel geplaagt maar het is pesten aan het worden en ze zeggen dan dat ik me aanstel ook heb ik een zus die me vanaf mn geboorte al zwaar trijterd en pest mijn ouders geven haar gewoon glijk! Ik zit nu in een zwaare faase omdat ik heb ondekt dat ik op meiden val ik heb het tegen mn andere zus gezegt maar die pusht me nu dat ik het aan papa en mama moet gaan vertellen en dat alles trek ik gewoon niet meer ik ben het zat en wil weg voor goed voor mn ouders en vriende enz vind ik het erg dat houd me tegen maar ik trek het niet en om te wachten tot ze het huis uit gaat heeft ook geen zin ik wil nu een oplossing door mezelf weg tenemen uit de wereld
Tips??

22-05-2013  |  Naam: romy  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Noord-Brabant
bert
shiny ik wil uit een vliegtuig springen troosten ernie troosten
22-05-2013  |  Naam: toush  |  Leeftijd: 18  |  Provincie: Friesland
ik ben alles waar ik voor leef kwijt
ikl ben vader van 2 kinderen die ik niet meer ziet ik probeer positief in het leven te blijven staan en heb met alles wat ik doe iedereen naar zijn zin te maken maar ben zelf op voel me eenzaam ik weet het soms niet meer iser iemand die mij begrijpt en met mij wilt praten
22-05-2013  |  Naam: mary  |  Leeftijd: 45  |  Provincie: Zuid-Holland
uitzichtloos
Sommigen van jullie zullen denken: ze is nog maar 16, het is de puberteit, ze heeft nog een heel leven voor zich..
Nochtans heb ik al veel meer meegemaakt dan een normale persoon gedurende zijn hele leven meemaakt. En de problemen blijven maar komen.

Ik had zo veel dromen, ik wou wetenschapper of dokter worden maar daarvoor moet ik studeren, en dat kost geld. We hebben nu thuis steeds meer geldproblemen en ik ben bang dat mijn moeder zelfmoord gaat plegen en dan sta ik er helemaal alleen voor met mij 2 jongere zusjes.

Nu voel ik me ook zo alleen want mijn moeder doet helemaal niets, ze slaapt hele dagen en als ze wakker is roept ze altijd. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader zorgt voor nog meer schulden. En ik ga elke dag naar school, na school heb ik een job, als ik thuiskom maak ik eten voor mijn zussen, dan moet ik nog voor school werken en kuisen en het is gewoon allemaal zo veel.

Ik kan het niet meer aan, als dit mijn toekomst is, heb ik liever geen toekomst.

22-05-2013  |  Naam: MC  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Belgie
De dood
Ik ben een meisje van 15 jaar en op het eerste gezicht lijkt mijn leven perfect te zijn. Mijn ouders zijn nog bij elkaar en houden van elkaar, ik heb een oudere zus waar ik goed mee op kan schieten, woon in een groot huis, heb lieve vrienden, enz. Op het eerste gezicht is er dus niets aan de hand, maar ergens diep vanbinnen zit er toch altijd een gevoel wat ik kwijt wil.

Van nature ben ik altijd al onzeker geweest, maar omdat ik op de basisschool erg gepest ben, is dat alleen maar erger geworden. Ik durf bijna niets meer te zeggen of te doen. Dit zorgt ervoor dat mensen mij beginnen te mijden, wat alles natuurlijk erger maakt.

Sinds drie jaar heb ik zelfmoord gedachtes en sinds twee en een half jaar ben ik depressief verklaard. (Ze denken dat ik dat al vanaf mijn achtste ben.) Twee jaar geleden heb ik mijn eerste (van de zes) poging gedaan. Het litteken in mijn hals is nog steeds goed zichtbaar. Als mensen mij vragen wat het is en hoe ik eraan kom, lieg ik liever dan dat ik de waarheid vertel. Ik vind het moeilijk om over mijn gevoelens of zoiets dergelijks te praten.

Ook snijd ik mezelf. Meestal doe ik dat op mijn bovenbenen of buik/rug. Dat valt minder op. Het is voor mij een uitweg om even van de pijn weg te kunnen. Ook al is het maar voor drie seconden, je denkt even nergens meer aan.

De medicijnen die ik slik tegen mijn depressie helpen niet echt en maken me alleen maar misselijk en duizelig. Ook de gesprekken met mijn psycholoog en psychiater helpen niet. Ik krijg hierdoor het idee dat ik mijn ouders alleen maar op de kosten jaag, wat ik natuurlijk niet wil.

Zoals ik al zei heb ik zes pogingen gedaan om mijn leven te beŽindigen. Na de vijfde poging ben ik ingestort waar een groep vrienden bij was. Ik heb uren gehuild. Toen ik weer thuis was heeft een goede vriend van mij gebeld. Hij vertelde dat hij ook depressief was geweest en hij dacht dat ik dat ook was. (Niemand wist het.) Ik zei dat hij gelijk had, want dat was ik ook. Hij bood aan om me te helpen, met bijvoorbeeld gesprekken. Ik heb een paar keer met hem gepraat, maar ik durf niet echt hele diepe gesprekken te voeren, omdat ik bang ben dat hij weer depressief wordt. Het is het niet waard om hem weer door deze hel te laten gaan, alleen om mij even verlichting te bieden. Ik zou liever sterven als dat het zou kunnen voorkomen.

Soms weet ik echt niet meer wat ik wil. Aan de ene kant wil ik heel graag aan deze hel ontsnappen, maar aan de andere kant weet ik ook dat mijn familie er heel veel schade aan zal hebben. Ik denk niet dat ze het helemaal begrijpen. Ook zou het niet goed zijn voor de dreigende depressie van die vriend. Hij probeert me echt te helpen. Ik weet het allemaal niet meer.

Heel veel sterkte en ik hoop dat jullie er steun aan zullen vinden als je je verhaal hier deelt.

21-05-2013  |  Naam: .  |  Leeftijd: 15  |  Provincie: Zeeland
zelfmoord
Hi, ik ben 13 jaar oud en mijn leven loopt slecht vanaf toen ik 4 was ik werd geslagen en geschopt thuis ik kan het nog steeds niet goed vinden met mijn broer hij is nu 18 en gaat de verkeerde kant op ik was vroeger een verlegen meisje maar ik ben veranderd ik ging ook de verkeerde richting op ik drink en ik rook ik heb toen ik 6 was voor het eerst zelfmoord proberen teplegen maar ik was alleen maar een tijd bewusteloos en ik had een gebroken pols ik heb voor de tweede x het geprobeerd toen ik 9 was ik rende voor een auto alleen hij stopte optijd jammer genoeg iktoen ik in de eerste va de middelbare school zat begon ik me te snijden maar dat hielp niks ik ben er mee gestopt maar nu dat ben ik elke dag verdrietig en denk ik aan wat ik heb meegemaakt ik ben gewoon bang ik ben een boek aan het schrijven over mijn leven maar dan met nog een paar extratjes erbij mijn bedoeling is om alles te vertellen over mijn leven en gevoelens in die boek heet ik angel maar dat is niet mijn echte naam zodra het boek af is wil ik zelfmoord plegen en het boek achter laten voor mijn moeder maar deze x ga ik goed nadenken hoe ik zelfmoord ga plegen want ik wil niet dat het weer mislukt mensen noemen mij hoer omdat ze denken dat ik met elke jonge die ik tegen kom seks heb maar dat is helemaal niet zo ik kan niet mijn hele levens verhaal hier op schrijven want dat duurt te lang en daar heb ik geen zin in ik wil gewoon graag advies hoe ik makkelijk en pijnloos zelfmoord kan plegen maar deze x wil ik dat het echt lukt x angel from the book
21-05-2013  |  Naam: angel  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Noord-Holland
......
mijn ouders hebben heel vaak ruzie terwijl het helemaal nergens over gaat, mijn broertje scheld me uit met ziekte K, dat doet hij samen met zijn vrienden. op school voel ik me ook alleen, ik heb wel vriendinnen die van me houden maar die weten niet hoe ik me voel. ik wil het ook niet aan een docent op school vertellen want ze helpen je toch niet. ik wordt ook door een jongen it de klas gepest met rrrrrr omdat ik die r anders uitspreek dan iedereen. i heb zo'n gevoel dat ik nergens thuis ben. ik heb een hele lieve opa maar toen hij in 2011 overleed werd ik alleen maar verdrietiger, hij was de enige in mijn familie die ik echt aardig vond. ik zit er altijd al aan te denken om zelfmoord te plegen, totdat ik in 2012 one drection op tv zag ik was gelijk gek op ze, ik wou voor hun blijven leven omdat ze dan een fan minder hebben maar ze weten toch niet dat ik besta en lezen dit toch nooit, toen voelde ik me weer alleen. ik huil mezelf altijd in slaap omdat ik dan terugkijk op mijn verschrikkelijke leventje. ik wou altijd al naar iemand die ik kon vertrouwen maar die vond ik niet. ik zit heel vaak met muziek in mn oren zodat ik me kan afsluiten van de buitenwereld en het zijn alleen maar liedjes met lyricsen die een soort van over mij gaat. ik wil van deze wereld af maar ik heb gehoord dat als je zelfmoord pleegt dat je danbij de duivel terecht komt maar dat wil ik niet, ik wil bij mijn lieve opa in de hemel zijn.
kan iemand me helpen?

21-05-2013  |  Naam: sophie  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Noord-Brabant
ik voel me anders
ik ben niels 20 en ik ben anders ik heb te vroeg gebooren .ik hat ijdlijk iemand gevond die me zag egt was ik hield zoo veel van haar ma het is uit het doet zoo veel pijn ... ik kan daar nie mer om in de familie ziet iedereen als een kind ik op 1 groost klijn kindere ma iedeen doet als ik 14 ben ik weet nie meer 2 geleed heb er fijten plaats ge vond waar ik slagtover van werd ... ma da zit nog mij hooft ik denk ik 20 jaar geleed beter nie geboor was ge word .....
21-05-2013  |  Naam: niels  |  Leeftijd: 20  |  Provincie: Belgie
« vorige  |  197  |  198  |  199  |  200  |  pagina 201  |  202  |  203  |  204  |  205  |  volgende »