Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  15  |  16  |  17  |  18  |  pagina 19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  volgende »
Alleen
Ik kom van de put, en heb hard gewerkt om alles op een rij te krijgen, eindelijk werd ik beloond met het mooiste geschenk, een vriendin, een vriendin die er altijd voor me is en was, die mij een hele anderen kant liet zien van het leven, een mooi iets, die mij liet genieten en me liefde gaf, het meisje van me dromen, het meisje waarvan ik dacht dit is der, we hebben de laatste tijd veel ruzie en ze zij heb al bijna geen gevoel meer voor me, maar ze moet goed nadenken wat ze nou wil, en dat knaagt aan me, en laat me nadenken, van wat moet ik zonder der, ik word er depri van, en heb het gevoel dat ik in steek word gelaten, dat ik ben gebruikt zoals eerder gebeurde in een periode waar ik ook me zelf niet was, ik voel me alleen, ze zit nu ook te praten met een anderen gozer terwel er misschien niks aan de hand is, en ik sta aan de kant, ik zie het leven niet meer zitten, voel me zo alleen, wat moet ik nou zonder het meisje die mij zoveel steun gaf, die mij hielp in goede tijden en slechte tijden, voel me alleen en heb geen zin meer in het leven!!!!!
21-02-2018  |  Naam: Sdm  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Zuid-Holland
zelfmoordgedachten
Ik heb al sinds dat ik klein was problemen met het maken van vrienden en wordt daarmee ook vaak gepest. Ik ben er gewoon moe van en ik zie geen nut meer in het leven. Op school sta ik er door al dit gepest ook niet goed voor en ga ik waarschijnlijk zakken. Ik wil het leven gewoon z.s.m. ten einde laten komen.
21-02-2018  |  Naam: karst  |  Leeftijd: 15  |  Provincie: Noord-Holland
Overbodige depressie
Hoi ik ben Sophia en ben 13 jaar ik wil eigenlijk zelfmoord doen omdat ik een zware depressie heb. Ik heb gescheiden ouders en me moeder heeft me helemaal achter gelaten ze woont nu in Duitsland. Ik heb me eigen vader zien over rijden toen ik 5 was(nu is het okÚ met me vader) en ben als enige meisje in mijn huis maar ik moet soms me vader troosten en zie hem echt huilen met tranen en al en maakt me kapot en ik moet elke dag denken aan een huilende vader. Daar door heb ik nu een depressie maar zegt tegen niemand ik heb gezegd. Kinderen in mijn klas zeggen:'' Ja ik heb depressie'' Maar als je echt depressie heb roep je dat niet door de hele klas dat hou je meestal voor je zelf maar je moet tegen iemand zeggen (dat moet ik nog eigenlijk doen) en wil zelfmoord doen omdat ik niet tegen de stress en alles kan meer. Maar ik weet nog niet zeker ik ben ook een beetje bang maar ik voel me Veele mare beter om dit te typen.
20-02-2018  |  Naam: Sophia  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Zuid-Holland
Waarom geen vermelding 0900-0113
Waarom staat op deze site geen vermelding naar 0900-0113.
Praat of chat met deze mensen, ze staan voor je klaar !

19-02-2018  |  Naam: D.Zuijderduijn  |  Leeftijd: 60  |  Provincie: Zuid-Holland
De liefde van me leven weg gejaagd
Ik had een relatie van bijna 11 jaar net een fanatisch leuk meisje wat me prachtige gedichten schreef.

Door als maar meer bier te gaan drinken en te gaan vegateren op een bank heb ik haar niet de aandacht gegeven die ze verdiende.

Bovenal de tijd dat ik er voor haar moest kiezen koos ik de makkelijkste weg en probeerde onpartijdig te zijn. Onpartijdig...

Verder had ik in met me dronken kop een fantasie bedacht. Iets met luiers. Ziek en raar. Zeker als je een mooi knap meisje op de bank heb zitten

Toen ze op een avond een vraag er over stelde . Omdat ik weer een dronken rare vui had gehad en er een paar had besteld en ze er 1 had zien leggen. Toen had ik eerlijk tegen haar moeten zijn

Dat ben ik niet geweest en heb alles ontkend. Uit schaamte en uit scande naatuurlijk. Dit heeft een nog groter gat tussen ons gedreven.

Verder heb ik ook geld achter haar rug om gemaakt naar een vriend waar ik niet voor had moeten kiezen maar voor me vriendin. Achter haar rug om..

Nu is ze een ander tegen gekomen en wil ze een andere toekomst.

Ik heb haar weg gejaagd met rare fantasieen en drank en haar te negeren en niet eerlijk tegen haar te zijn.

Ik heb kansen van haar gekregen en met me roes genegeerd. Nu ben ik wakker en nuchter en smeek om 1 laaste kans.

Ik wil zo hard voor haar vechten maar de kans moet zij me geven en het ziet er zo donker uit. De liefde van me leven weggejaagd naar een ander. Ik vergeef me zelf dit nooit en nooit meer.ik weet niet wat ik moet doen.

Iedereen in me omgeving die een deel if het hele verhaal kennen want voor die luiers schaam ik me diep.en begrijp ook niet hoe ik er op ben gekomen.
Die zegt het komt goed. Ze zal je niet in de steek laten.

Dat doet ze wel.ik smeek nu en ik smeek nu. Alle opties wil ik proberen. Nu maar een break. Maar het is omdat ik erom smeek dat ze deze stappen nog neem.

Ik heb alles over de boeg gegooid en 360 graden omgedraaid maar ik ben zo bang te laat

Zonder haar in me leven is het zo kill en dat heb ik voor elkaar gekregen met bier rare luiers bestellen . Liegen . Negeren en geen aandacht geven.

Als dit over is dan hoeft het voor mij niet meer.zeker niet gezien hie ik het voor elkaar heb gekregen

Ik probeer voor iedereen altijd me best te doen. Maar good guys finish last

17-02-2018  |  Naam: Dion  |  Leeftijd: 33  |  Provincie: Zuid-Holland
Pesten
Hallo ik wil zelfmoord plegen maar ik durf het niet op school word ik alleen maar latig gevallen iedereen. Kijkt naar me ik word uitgescholden en pijn gedaan

Kan iemand me helpen?

16-02-2018  |  Naam: Karolina  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Noord-Holland
Mag ik dood?!
Hallo,
Ik ben 12 jaar en ik haat het leven nu al! Slecht verleden die ik niet kan loslaten, niets dat me lukt ! Ik zal niks bereiken in mn leven en mn eigen broer die zegt dak dood moet vallen!😥 Wrm zou ik dan nog een moeite moeten doen om positief te blijven en gwn vooruit kijken? Dat kan ik niet meer aan nu al niet! Dus nooit niet !

16-02-2018  |  Naam: Anoniem  |  Leeftijd: 12  |  Provincie: West-Vlaanderen
leven of overleven
hoi lezers.

als man van 52 jaar is mijn rugzak al goed gevuld.
Tot de zomer van 2013 hadden we een heel gelukkig gezin met mijn vrouw en zoon en dochter. mijn vrouw moest door een reorganisatie na 30jaar ander werk zoeken en zijn besloot om zonder enige ervaring een bakkerij te starten. het gevolg was dat ze zeven dagen in de week aan het werk was en als ze thuis kwam ze helemaal moe thuis. financieel hadden we haar inkomen niet nodig. het contact ging steeds slechter tussen ons. in januari 2014 kwam ik mijn eerste liefde na 25 jaar tegen en met haar kon ik wel heel goed praten. we kregen ook een geheime relatie. op 2 juni 2014 pleegde mijn zoon op 18 jarige leeftijd onverwachts zelfmoord. dat was weer een klap en ik kon er niet goed met mijn vrouw over praten doordat zij zich op haar bakkerij richte. ze zei wanneer ik wilde praten het wel in de winkel kan. ik kon alles delen met mijn vriendin. het huwelijk werd indelijk ook ontbonden. toen zij mijn vriendin dat ze vrienden wilde blijven maar voor haar man koos. dit is nu al een paar jaar zo terwijl ik hoop met veel hartzeer dat mijn vriendin toch voor mij kiest.
als ik terug kijk dan deed het overlijden van mijn zoon veel pijn en mijn scheiding ook wel maar het meeste verdriet en hartzeer heb ik van vrindin op een soort reservebank heeft geplaatst. ze is heel veel aanwezig in mijn leven. ze was bij de aankoop van mijn huis en heeft alles helemaal naar onze smaak helpen inrichten. ik heb nog altijd hoop en dat is het enige wat mij nog inleven houd.
antoine

15-02-2018  |  Naam: antoine  |  Leeftijd: 52  |  Provincie: Gelderland
Waarom leef ik nog?
Waarom leef ik nog? Ik ben 16 jaar en ik ben op de basisschool en de middelbare school gepest. De learen deden hier niks op en elke leerkracht haatte mij. Mijn ouders nemen mij niet serieus en mijn broer heeft niks voor me over... Hij scheldt alleen maar tegen me als ik in de buurt ben bij hem en ik heb geen vrienden. Niemand mag mij en wat ik voel is enorme onmacht en in de steek gelaten. Ik denk heel veel aan zelfmoord omdat ik vind dat iedereen hier op de wereld mij haat. Ik verdien dit niet en vraag mensen op wat ik nou moet doen. Alsjeblieft help mij! Jasper
14-02-2018  |  Naam: Onbekend  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Noord-Brabant
Mijn su´cidale klachten
Ik ben nu bijna 14 jaar en ik heb sinds mijn 11e erge zelfmoordneigingen. Toen ik 11 was ging ik met een aantal vrienden naar een camping om te zwemmen in het meer. Het was heel leuk maar twee vrienden begonnen modder op mij te gooien en ik werd uiteindelijk boos en kwam in een gevecht met een van hen. Zij wisten dat ik psychische problemen heb en toen ik dus ruzie met ze kreeg gingen ze de samen met de rest van de klas mij ermee pesten, op een gegeven moment werd ik zelfs met een knuppel in elkaar geslagen. Toen zelfs de rest van de school (70 kinderen) mij met zijn allen pijn probeerde pijn te doen was ik er klaar mee en ik werd heel verdrietig, kreeg zelfmoordneigingen die maar niet stopten en verwonde mijzelf. Ik heb helaas nog steeds littekens ervan.

Een jaar later ging ik voor het eerst naar de middelbare school. Ik was heel blij en ik wist zeker dat ik niet meer gepest zou worden. Eerst was er niks aan de hand, maar toen kreeg ik weer ruzie en een half jaar later, werk ik op de fiets ineens ingesloten door 5 jongens die veel groter waren dan mij en zij vielen mij aan. Ik had geen idee wie ze waren en toen het een aantal keer was gebeurd vroeg ik me af wat er mis was met mij. Ik werd zelfs door vreemden aangevallen. Toen ik naar klas 2 ging bleef degene waarmee ik ruzie had zitten, hij ging naar een lager niveau en ik bleef. Dit was nu ruim een half jaar geleden en sinds dat moment heb ik geen last meer gehad, ik was superblij en ik had geen klachten. Tot een paar maanden geleden, ik heb weer het gevoel dat ik nutteloos ben en ik heb weer de neiging om mezelf te verwonden.

13-02-2018  |  Naam: Mark  |  Leeftijd: 13  |  Provincie: Drenthe
« vorige  |  15  |  16  |  17  |  18  |  pagina 19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  volgende »