Zelfmoord.nl
Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?


« vorige  |  1239  |  1240  |  1241  |  1242  |  pagina 1243  |  1244  |  1245  |  1246  |  1247  |  volgende »
Mijn leven
Toen ik 3 was zijn mijn ouders gescheiden. Ik heb toen een tijd mijn vader niet meer gesproken .. Nu heb ik contact met hem sinds 1 maand ofzo via internet. Ik ben altijd al gepest, had nooit echte vrienden en ben nu al 3 jaar depressief. Ik zit al 7 jaar in de problemen .. 7 jaar lang ben ik op zoek naar wat er met me aan de hand is .. Het leven heeft geen nut meer .. Ik heb al z lang geen levenslust meer .. Maar ik heb de moed niet om 'het' te doen ..

Ik moet binnenkort naar een of ander internaat.. Mijn moeder zegt dat het geen internaat is, maar een 24-uursopvang (wat is het verschil?).. Ze denken dat ik een stoornis aan het verleden op heb gelopen, door de scheiding of omdat ik te weinig aandacht/liefde heb gehad (misschien wel beiden)...

Toen ik 5 was ben ik verkracht door een jongen uit mijn klas (hij was toen 8 ofzo)..

Ik ben altijd al gepest, alleen gelaten en had nooit vriendinnen .. Thuis zeiden ze altijd "daar moet je je niets van aan trekken" .. Ja, makkelijker gezegd dan gedaan =

Sorry, dit verhaal heeft echt geen normale volgorde, maar dat komt omdat er van alles in mn hoofd opkomt ..

Ik heb veel mee gemaakt. misschien wel t veel ? Ik weet het gewoon niet meer

Het ging een tijdje goed, maar nu gaat het ook weer zwaar triest..

Ik heb nu nog geen echte vriendinnen .. De vriendinnen die ik nu heb zoenen met de jongen die ik leuk vind en maken ruzie met me als ik wat laat reageer .. (of raar reageer)

Ik weet niet zo goed wat ik verder moet neer zetten

Ik heb veel meegemaakt in het verleden en kan het heden niet meer aan .. Dat is het zo kort samengevat

11-07-2007  |  Naam: Ik  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Noord-Holland
wat heeft het leven nog voor zin..??
Het begon allemaal na de scheiding van me ouders nouja scheiding? ze deden het 3 keer alle 3 de keren heb ik een hoop mee gemaakt me vader had en vriendin op het internet uit (canada) waar hij seksistische spelletjes dee op internet en webcam,, ik was pas 13 en kwam onverwachts voor me vader naar boven,, en zag het.. ik heb veel dingen meegemaakt misschien niet zoveel als andere kindere in vergelijking.. me ouders zweerde 3 keer dat ze zouden scheiden .. ze zijn nog steeds bijelkaar,,, maar de loop der jaren ben ik steeds erger in me hoofd geworde,, heb alle ruzie's meegemakt met 4 keer politie,, ik ben zelf tegenwoordig agressiever geworden terwijl ik helemaal dat niet wil zijn.. ik ben tegen geweld.. maarde laatste jaar ben ik erg despressief geworden.. heb in allemaaal instanties gelope.. een stuk of 5 heb medicijnen geslikt allemaal helpt het niet.. ik maak me overal druk om.. als vrienden me niet opbellen heb ik metteen de indruk dat het geen echt vrienden zijn. ben vroeger veel gespest op school.. omdat ik een bril heb omdat ik toen nog redelijk dik was.. maar het leven is vermoeiend geworden voor mij.. heb genoeg vrienden.. maar de depressie word steeds groter.. en zie geen toekomst meer.. probeer nog te genieten vn het leven maar het lukt niet.. heb 2 maanden terug al een uitvaarst verzekering afgesloten om me ouders niet met problemen te laten zitten,, denk dagelijk aan de dood.. hoop ergens dat ik egwoon een keer dood in me bed lig,, of gewoon een dodlijke ziekte krijg.. veel vrienden begrijepn mij niet.. ze zulle me nooit begrijpen.. iemand die nooit last heeft gehd van depressie kan het niet begrijpe wat er in een persoon omgaat.. me hoofd staat op barste... denken doet pijn.. omdat ik over alles tegelijk nadenk.. hoop ergens dat god me misschien nog kan helpen.. anders is het dnk ik voor bij.. heb op een website die ik heb opgericht een tegen zinloosgeweld filmpje gemaakt om mense op dat gebied aan het nadenken te zette.. (kansloos.tv) maargoed dit is me verhaal.. misschien een beeje dooreklkaar heen maar ik heb gedaan wat ein me opkwam..
10-07-2007  |  Naam: Sebastiaan  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Noord-Holland
ikke
mijn verhaal is neit anders dan die van anderen die op deze site post. Op dit moment doe ik dit puur uit wanhoop omdat niemand me zou kunnen snappen.
Mijn ouders zijn 3 geleden uit elkaar gegaan en heb darbij veel klappen opgevangen. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds aan het ruzieen.. het maakt me ziek en verdrietig. De een geeft de ander de schuld en de ander de een.. ze schelden elkaar uit.. terwijl het hier wel om mijn vader of moeder gaat.. ik ga hieraan kapot.
Ik ben altijd geslagen en geschopt op school en word nog steeds gepest alleen maar omdat ik niet zo dun ben als andere meisjes. Ik trek het niet langer en heb er al 2 pogingen op zitten, maar steeds kan ik het niet.. hoe graag ik het ook wil.
Ik heb altijd gezegt ik haal de 21 niet, tot nu toe ben ik al 17 dus ik ben benieuwt.

Anderhalf jaar geleden ongeveer ben ik verkracht.. ik dacht dat het een goeie vriend van me was maar dat bleek dus anders te zijn.. Daarna bleef het zich maar herhalen en ik ben nog steeds bang dat het gebeurt...
Alles bij elkaar op getelt is het teveel voor me.. en heeft het leven voor mij geen zin meer..

10-07-2007  |  Naam: Angel  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Gelderland
altijd naar de klote
alles is altijd maar kut !!! voel niks meer, helemaal niks. geluk heb ik nooit !!! niemand weet wat ik voel, en het boeit niemand iets.
altijd al arm geweest en het is gewoon een feit ik ben een focking loser en ik weet het!!!
heb niks bereikt en zou ooit nooit lukken.
zijn we toch nog een beetje hetzelfde pa, ook al zie ik je nooit meer zins ik 3 ben bitch!!!
en ik heb pas 1 keer een vrienndin gehad, wel 2 jaar totdat ze inzag joe lelijk ik was
daarom lijkt het gras niet groener bij de buren en focking iedereen die ik ken, it just is.
en als ik denk waarom, ja waarom niet!!!
it just the way it is, en ja ik pleeg geen zelfmoord. just not fucking brave enough
peace out see ya all in hell

10-07-2007  |  Naam: jongen  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Drenthe
ten einde raad..borderline..
waarom zoveel pijn..
elke dag tegen mezelf aanlopen,
er niet meer willen zijn..
alleen op een beter leven hopen..

zo kan ik het niet langer..
elke nieuwe dag..
steeds meer pijn..
word met de dag banger..

wil niet meer leven..
niet zo het nu al jaren gaat..
wil het niet meer..niet eens even..
het lijkt of me eigen ik,me lichaam verlaat..

borderline vernietigd mij..
het is zo ontzettend zwaar..
voel me alles..behalve blij..
me hartje voelt een en al naar..

thuis houden de conflicten niet op..
wil zo graag dat er een einde komt..
dat ik alles kan accepteren zo het is..
dat ik kan bepalen..
da me hele leven stop..!

heb er genoeg van..
wil niet meer verder..
borderline..het heeft mij kapot gemaakt..
wil niet langer door dit leven in de ban!

10-07-2007  |  Naam: lumidee  |  Leeftijd: 16  |  Provincie: Friesland
verbroken vertrouwen
Ik kan niet meer. Voor de zoveelste keer wordt mijn vertrouwen op de proef gesteld en wederom negatief beantwoord. Mijn geloof in de mensen om me heen is weg. Ik ben te zacht voor deze wereld en wellicht te lief, heb te veel geloof in anderen en denk altijd dat ze aan mijn verwachtingen zullen beantwoorden. Dat is dus niet zo. Daarom wil ik er mee stoppen. Dit is niet de eerste keer dat ik zo denk, maar de gedachten zijn zo sterk nu dat ik nu al denk hoe en wanneer. Ik heb al veelvuldig een afscheidsbrief geschreven, maar deze keer verzonden. Help!
10-07-2007  |  Naam: paul  |  Leeftijd: 42  |  Provincie: Noord-Holland
ik haat mijn leven doordat?
ik ben op mijn 8jaar sexueel mishandeld geweest door mijn oudste zuster en heb het dan ook moeten doen met mijn jongste zuster en dat heeft geduurd tot mijn 15 jaar . ben op mijn 12jaar begonnen met drugs (cocaine) en ontdekte snel dat dat mijn gevoelens onder drukte maar nu ben ik onder tussen 26j en heb ondertussen al wat dingen uitgestoken doordat ik niet met mijn eigen kan leven ik haat mijn eigen ook doordat ik geen vergiffenis van mijn eigen kan aanvaarden van wat ik de mensen rond dom mij aan doe ik lieg bedrieg en steel om mijn gerief te kunnen betalen om van de kaart te zijn om niet konstant aan alles te liggen denken want ben ik nuchter loop ik alleen met de gedachten van dat ik er echt niet meer wil zijn doordat ik nu van mijn eigen ne persoon heb gemaakt die niet in deze maatchappij past door alles wat ik heb meegemaakt in mijn jeugd en heb aangeleerd in mijn verleden HELP MIJ AUB

09-07-2007  |  Naam:   |  Leeftijd: 26  |  Provincie: Noord-Holland
hate my life!!!!!!
Ik haat mijn leven! waarom? waarom niet!
jarenlang sexueel misbruik en fysieke mishandeling. Oke alles verwerkt dacht ik, maar nu nog vecht ik elke dag voor MIJN leven. Ik heb gn leven zit nu al 18jr in en dan weer uit de psychiatrie.
Krijg namen op me geplakt maar daar ben ik vet mee. Echt waar ik heb geen leven meer alleen nog lucht, wil die lucht niet meer! wil er echt uit!!!!!!

09-07-2007  |  Naam: sita1976  |  Leeftijd: 31  |  Provincie: Gelderland
wrm..?
hallo,
Ik wil niet meer leven..!
Omdat ik een moelijk verleden heb.
Heb erg veel nare dingen mee gemaakt.
En iendereen haat mij ik veroorzaak alleen maar ruzie.
Heb ruzie met heel veel populaire mensen op mijn school zeg maar.
Terwijl ik niet eens weet waarom.
Ik ben niet populair op mijn school.
En ik heb het gevoel dat hun mijn leven bepalen. Door mijn verleden durf ik me zelf ook niet te verdedigen.
En durf ook niks terug te zeggen.
En pas geleden kwamen ze met een heel groepje om mij heen staan en me helemaal zwart maken.
Ik zie ook erg op tegen volgend jaar dan worden de klassen opnieuw in gedeelt en ik ben bang dat ik dan misschien bij hun in de klas kom. En heb ook bijna geen vriendinnen op mijn school.
Ik wil dood..! Ik haat mijn leven!
Ik heb al een x geprobeert zelf moord te plegen maar is niet gelukt. En nu wil ik voor de 2e x alweer niet meer!
Nu weet ik zeker dat ik zonder doel op deze aarde ben.

09-07-2007  |  Naam: mens dat het leven niet waard is  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Zuid-Holland
???
het is al rond mijn 11de begonnen dat ik er aan dacht want ik werdt vroeger altijd gepest en geslagen op school en ze hebben me al een keer glas willen laten eten maar ook thuis ging het niet goed mijn vader schol gewoon op mij als ik niks gedaan had en met mijn moeder heb ik ook vaak ruzie en afgelopen week werdt ik zelfs bedreigdt op het werk door een collega terwijl ik niks verkeerdts had gedaan maar die collega zit ook bij mij op school en daar doet ze dat ook maar ik durf niks te zeggen maar sinds deze week heb ik pas tegen mijn moeder pas durven te zeggen dat ik me heel erg rot voel en dat ik deze rare gedachtes heb maar nu moet ik vandaag naar de dokter om met hem te spreken maar ik durf niet
09-07-2007  |  Naam: melissa  |  Leeftijd: 17  |  Provincie: Limburg
« vorige  |  1239  |  1240  |  1241  |  1242  |  pagina 1243  |  1244  |  1245  |  1246  |  1247  |  volgende »