Zelfmoord.nl
Hier mag je een bericht schrijven over iemand uit jouw naaste omgeving die in het verleden zelfmoord heeft gepleegd.


« vorige  |  24  |  25  |  26  |  27  |  pagina 28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  volgende »
Voor mijn mem
Memmie, ik mis dy sa.

Ik kom snel naar je toe.

X

11-02-2009  |  Naam: Anna Trijntje  |  Leeftijd: 21  |  Provincie: Friesland
mam
Mam, ik heb je nodig, waar ben je???? Help me. Ik heb zoveel verdriet!!! Ik mis jou. Pijn.
Ik ben aan de kant gezet op een oneerlijke manier. Ik vond hem leuk. Mam, waar ben je???
Alles is uitgepraat. Gelukkig. Toch pijn, mam, je bent er niet. Help me! Inge.

09-02-2009  |  Naam: Inge  |  Leeftijd: 34  |  Provincie: Utrecht
mijn vriend pleegde zelfmoord
hallo
ik wilde vertellen dat mijn vriend zelfmoord heeft gepleegd op 04-10-2008
en ik vraag me af of de mensen die er over denken wel beseffen wat ze nabestaanden er mee aan doen?
mijn vriend heeft mij nooit verteld dat hij deze plannen had en hoe hij zich ECHT voelde! ik wou ook dat hij dat wel had gedaan want dan was het zeker niet gebeurd!dan had ik hem kunnen helpen!
toen het net was gebeurd gingen OOK bij mij de gedachten door mn hoofd,want wat moest ik zonder mijn soulmate waar ik 16 jaar mee ging?
maar ik zit met schuldgevoelens!
WAAROM heb ik het niet gezien?
WAAROM wist ik niet hoe hij zich voelde?
WAAROM voelde hij zich zo eenzaam?
was het mijn schuld?
echte liefde overwint alles toch??
waarom blijf ik dan alleen achter?
WAAROM???
WAAROM???

07-02-2009  |  Naam: andrea  |  Leeftijd: 33  |  Provincie: Groningen
R.I.P.
Mijn mama haar nicht haar man is overleden .Ik zelf heb hem nooit gekend...Maar toch,Het blijft familie.hij was met zijn hoofd tegen een paal vn een voetbaldoel gebotst.

Mijn Dreamboy zijn oudere broer. Henkie.Enzio houwaert is dus miijn dreamboy. de jongste broer vn Henkie. Toen ik hoorde dat Henk(de papa)in de kliniek lag voor zijn knie was enzio al in shock. maar ik ook.....:'(in maart kom ik te Wten dat de Broer is gestorven. Dag en Nacht zat ik te wene.Dn was er een feestje en enzio was er ook. hij wou effe alleen zijn...ineens kijk ik en ik zie dat hij weent ik liep naar hem toe en vroeg wat er was. hij zat naar de sterren te kijkn. en was zijn broer aan het zoeken nu ik daar ineens aan denk voel ik me rot.


Dit allemaaaaal heeft missschien niets met zelfmoord te maken. maaar het raakt me tog. want zelf op de dag van vandaag zijn er mensn die eraan denken.

Mischien is het beter. dat iknaar Henkie ga...

Henkie,Sterchele,nonkeltje,meme,Marijn,Ik mis juliieee hééééél hard.:'(

04-02-2009  |  Naam: Lietje  |  Leeftijd: 14  |  Provincie: Belgie
De juiste proportie.
Mijn moeder pleegde zelfmoord toen ik 21 was. Ik heb dit niet kunnen verwerken eerder doordat ik alleen stond in de familie. Nu maak ik veel door van mijn jeugd (met zware problematiek) en door mijn moeders zelfmoord. Ik heb het eerder niet een plek kunnen geven. Nu gaat het steeds beter. Toch heb ik nu ontzettende boosheid naar mijn moeder. Ik had haar nodig en nog. Ik heb veel last van de zelfmoord van mijn moeder. Rotgevolgen. Ik ben trots, dat het steeds beter met me gaat en dat ik kan leven zonder mijn moeder. Een deel dus verwerking. Ik kom er los van. Ze heeft geen idee hoeveel rottigheid haar zelfmoord opgeleverd heeft. VEEEEEEL!!!! Ik kom er los van en ik ga door mede dankzij God.
Ik leef alleen en ben alleen doordat mijn familie de kindermishandeling , die ik onderging in mijn jeugd, niet erkent. Ik doe en denk en leef alleen. Geen familie. Wel veel vrienden!!
Ik leer het alleen te moeten en te kunnen leven. Mijn vrienden zijn mijn familie! Ik ga het steeds meer gewoon vinden. Niet helemaal gelukkig, maar steeds meer. Er zit zo'n boosheid naar mijn moeder en familie in!!!! Giga! Dit zakt wel een keer in de juiste proportie.
Dank God, dat u met mij mee bent gegaan! Liefs, Inge.

03-02-2009  |  Naam: Inge  |  Leeftijd: 34  |  Provincie: Utrecht
papa
4 december 2008 word ik me bed uitgehaald door mijn lieve broer en mama... Kijk hun aan ik zeg wat is er? Syl zegt papa is er niet meer hij heeft zelfmoord gepleegd. Begin te schelden van boosheid waarom heb je me dit aan gedaan je weet toch hoeveel ik van je hou. Nu is het 2 maanden geleden en ik mis je elke dag meer. pap khou vn je! en kzal je nooit vergeten
01-02-2009  |  Naam: S.  |  Leeftijd: 12  |  Provincie: Flevoland
Rimie
Je beste vrienden zijn naar Char geweest.. Ik heb maar 10 minuten van de reading gezien, dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen. Jouw geheim moet wel erg groot zijn geweest want het dreef je ertoe om zulke lieve mensen achter te laten met zoveel vragen. Regelmatig moet ik mijn best doen om niet verstrikt te raken in het idee dat ik iets had moeten doen. Vanaf jongs af aan zag ik al iets aan je en voelde ik al iets, maar jij zei altijd dat er niets was. Ik dacht dat je gewoon zo was, op een gegeven moment wist ik niet meer beter. Op een gegeven moment heb ik je een tijd niet gezien en alleen gesproken. En toen ik je toen weer voor het eerst zag in de strandtent voelde ik iets, merkte ik iets op... ik ken je tenslotte al zo lang. En ik heb je gevraagd friemie is er iets met je, je ziet er niet zo goed uit.. want ik zag iets in je ogen. Maar jij zei dat je gewoon moe was en dat alles goed ging. En ik weet nog dat ik dacht: Ik heb het recht niet om verder te vragen, want ik zie je niet vaak genoeg, jij wil niet dat ik dat doe.. Dus ik heb het niet gedaan.. En ongeveer een week voor jouw dood heb ik je gesproken aan de telefoon. We hebben gepraat en weer merkte ik iets vreemds op. Ik vroeg weer hoe het met je ging.. Je zei niet veel. Ik dacht dat je mij gewoon niet wilde spreken, dat je me niet meer wilde kennen, maar opeens begon je te vertellen over je zoektocht naar werk en dat je me graag wilde zien zodra je een baan had gevonden. Ik zei nog als het te lang duurt dan kom ik gewoon naar je toe hoor, want je moet ook plezier maken tussendoor. Ik was zo blij dat ik je weer zou zien, want ik bedacht me dat ik helemaal geen foto's van ons samen had en we al zolang niet meer iets leuks hadden gedaan... En toen was het over.. weg, dood, jij komt nooit meer terug.. geen lach, geen foto, geen plezier, geen wasverzachtergeurtjes en geen kans meer om je te vragen wat er nou echt aan de hand is. Geen kans meer om je te beschermen tegen de pijn... Volgens Char zijn jullie samen, zeg je tegen Arnold dat ik hem zo ontzettend mis. Nou kan hij me niet naar het altaar brengen samen met mijn vader, nu kan hij geen getuige zijn. Ik mis hem echt zo ontzettend erg.. Ik hoop dat je pijn weg is en dat je je niet schuldig voelt. Want als jij zulke lieve mensen als je ouders, steve, tim en de rest achterlaat dan moet het wel heel erg zijn geweest voor je.. Het is alweer een tijdje terug, maar het voelt als gister
24-01-2009  |  Naam: Bianca  |  Leeftijd: 30  |  Provincie: Noord-Holland
Rien, je word zo gemist
Lieve Rina,

Wat fijn he, dat jou mannetje ook stukjes schrijft. Dat is goed voor zijn verwerking en ik ben echt zo trots op hem. Ik weet dat jij dat ook altijd op hem was. En dat je verschrikkelijk veel van je mannetje hield!!!

Jullie waren samen zo gelukkig. En we moeten leren om die tijd die jullie samen hadden te koesteren en de fijne herinnering levend te houden. Want die zijn er, hoor!
Het is daarom ook te begrijpen dat je mannetje jou mist. Ook al is zijn leven door gegaan en is die nu gelukkig getrouwd en heeft die een super lief zoontje.
We missen je allemaal!! Enne door je eenvoud was je erg geliefd bij vele!!

Nou meisje, ik schrijf je snel weer!
Liefs van je schoonzus

17-01-2009  |  Naam: rianne  |  Leeftijd: 33  |  Provincie: Zuid-Holland
Waarom?
Voor Q.

Twee maanden geleden kreeg ik te horen dat jij je, toen begin 20, van het leven hebt beroofd...hoe?Waarom? Ik weet het niet.Zal er ook nooit achterkomen. Heb je op mijn 12de jaar voor het laatst gezien en toch, het nieuws grijpt me aan, meer dan me lief is.

We waren 4 jaar. Vriendjes. Speelden de spelletjes die kinderen van die leeftijd spelen. Blije kleuters en later kinderen. Jij was mijn eerste vriendje en ik was denk ik voor het eerst 'verliefd', zo jong als we waren. Ik had besloten dat ik met jou ging trouwen.Toch gingen onze wegen elk een eigen kant op. Een keer heb ik je nog gezien: we waren twaalf. Jij speelde piano en ik bewonderde jou. Zag je dat niet? Iemand die jou bewonderde? deed je dat goed? of wilde je het niet zien? Iemand hield van je. Ik. het heeft niet geholpen...

Waarom heb ik je niet kunnen laten zien dat het leven mooi is? Of teminste de moeite waard? dat de zon schijnt ook al is het achter een dikke wolk...was je zo eenzaam? Zo gekwetst? wat ging er door je heen? Was je alleen?Wat is er gebeurd in je leven, dat je het niet meer de moeite waard vond om door te gaan?ik weet het niet en zal het nooit weten...

Inmiddels ben ik getrouwd en bij vlagen erg gelukkig. Daar heb ik hard voor moeten knokken. We hadden het samen kunnen doen, als vrienden. Ik had je het leven kunnen leren zien en voelen...ik had je willen leren kennen als volwassen man, als vriend. Want je was een bijzonder persoon.

Jouw dood heeft mij erg aangegrepen, al is het lang geleden, maar jij zal het nooit weten...je bent er niet meer om het je te kunnen vertellen...dat doet pijn.

Wat overblijft: herinneringen, wat mooie foto's en een leegte die jij niet kon vermoeden...

Heb je je rust gevonden?de rust die je verlangde en die je in het leven niet kon vinden...?Waar je ook bent, ik denk aan je...


12-01-2009  |  Naam: Mukkie  |  Leeftijd: 36  |  Provincie: Noord-Holland
een nieuw jaar
he lievert!!!

hier weer een berichtje naar jou!!!
het is nu zondag avond en dacht aan jou... nee ik denk elke dag aan jou maar vanavond speciaal. weet je nog dat wij elkaar leerde kennen??? je zat 2 jaar bij me in de klas en heb niet naar je omgekeken. toen in de laatste week vond ik jou en dat vergeet ik nooit meer je was zo lief en behulpzaam, we snapte elkaar en waren dikke maten, we verloofde we trouwde en deelde alles samen, tot op die ene dag 29-11-2006. .................................

je besloot om er een eind aan te maken, en waarom, ik weet het nog steeds niet, wat ik wel weet dat ik respect voor je heb en elke dag nog om je geef. en stukje bij beetje je ga begrijpen....

je moet weten dat ik geen contact meer heb met al je zussen en broers en je ouders, teminste op 1 broer na. en dat doet me vreselijk veel pijn, waarom doen mensen zo tegen elkaar.... waarom rien ik heb toch alles voor ze gedaan dat weet jij toch ook? maar waarom kwetsen je ouders me zo!!! en kijken ze me niet meer naar me om ben ik dan de schuld van alles...

Nee dat ben ik niet, jij heb je eigen weg gekozen of die is gekozen, maar ik deed toch alles voor je?? heb al me liefde gegeven en laten zien dat ik er was voor jou. tuurlijk we hadden ook wel eens mot maar ik mocht je rien, ik had een zwak voor je zo lief, zo behulpzaam, zo mijn vrouwtje....

he ik ga verder ik hoop dat je dit leest en denkt, ik hou ook van jou!!!


11-01-2009  |  Naam: je mannetje  |  Leeftijd: 23  |  Provincie: Zuid-Holland
« vorige  |  24  |  25  |  26  |  27  |  pagina 28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  volgende »